Hvordan til at forme en sexet krop som Halle Berry

10/12/2012 by admin

Hvordan til at forme en sexet krop som Halle Berry

Enhver tid er det rigtige tidspunkt at begynde at arbejde på at udvikle en sexet krop som Halle Berry. Vi alle ved Halle er en af de mest sexede kvinder i live og her er nogle skridt til at hjælpe dig med at udvikle en sexet krop som Halle Berry har.

Instruktioner

• Form din røv med lunges. Stå med begge fødder, tæer peger fremad. Start med venstre ben og skridt fremad, skulder fødder fra hinanden, med din hæl landing på jorden. Skift tyngdepunkt at midten af kroppen, ryg ben hæl raise med bolden af foden i kontakt med jorden. Nederste del af kroppen af nedbøjning begge knæ, indtil begge knæ er i ret vinkel. Forreste knæ bør ikke gå ud over den forreste tå. Vende tilbage til din oprindelige stående stilling ved at skubbe tilbage på det forreste ben. Må tre sæt af tolv pr. ben.

• Skærpe din front og bagside lår ved at gøre squats. Flyt ned indtil lårene er næsten forbi parallelt med gulvet. Udvide knæ og hofter, indtil benene er lige. Gentag denne bevægelse og gøre så mange som du kan i et minut. Gentag for tre til fire minutter.

• Eliminer tilbage fedt ved at udføre rækker. Forstå din hånd vægte. Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden og magert fremad over dit bækken. Stræk armene frem, og sørg for brystet er op og skuldre er nede. Klemme skulderbladene sammen som du bringe dine albuer tilbage bag dig, at holde dem skjules mod siderne af kroppen. Gentage og gøre tre sæt af 25 reps.

• Tromle din abs med planker. Planker arbejde hele maveregionen mens forlængede og stabilisere rygsøjlen. Lå ned i push up position, afbalancere din krop på din underarmene og tæerne. Holde din krop i en lige linje. Hold positionen i 10-30 sekunder for tre reps.

• Jiggle gratis dine arme med vejede cross jabs. Forstå din hånd vægte. Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden med arme bøjet så hænder er op i nærheden af dine skuldre. Drej din overkrop til venstre, som du punch ud med din højre hånd. Bringe din højre arm tilbage til startposition og drej din krop til højre, som du punch med venstre hånd. Gøre to sæt af 20 reps.

Tips & advarsler

  • Ikke starte en ny øvelse rutine uden at rådføre sig med din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com