Hvordan til at opdage frostvæske forgiftning

12/23/2012 by admin

Hvordan til at opdage frostvæske forgiftning

Frostvæske består af omkring 95 procent ethylenglycol, som er ekstremt giftigt. På grund af sin søde smag, er op til 10.000 hunde og katte ved et uheld forgiftet årligt. Selv et par slikker fra en garage gulv kan være dødelige. Kæledyr kan nemt dø uden anerkendelse af symptomer og hurtig behandling.

Instruktioner

• Bekendtgørelse om jeres pet pludselig handler som om han er beruset, såsom en usikker gangart eller svimlende, drikke en masse vand, sløvhed og undertiden anfald. Disse tidlige symptomer kan efterligne mange andre sygdomme i kæledyr, så mange mennesker udskyde at tage deres kæledyr til dyrlægen. Dette kan gøre forskellen i besparelse pet, som frostvæske forgiftning er næsten altid dødelig uden hurtig behandling.

• Skynder dit kæledyr til dyrlægen, hvis du selv har mistanke om, de har indtaget selv den mindste mængde af frostvæske. Hvis en kat går gennem en pøl af frostvæske, så slikker det af hendes poter, er det nok til at dræbe hende. Tidlig diagnose er afgørende, da de første symptomer på frostvæske forgiftning plejer at bære i et par timer og pet virker fint.

• Finde at omkring ni timer efter indtagelse, jeres pet leveren begynder at nedbryde giften, og faktisk forvandler det til endnu flere skadelige stoffer. Opkastning, er depression og nedsat urinproduktion tegn på at dit kæledyr nyrerne er blevet påvirket. Gør diagnosen vanskeligere er faktum, at blod og urin test kan registrere for frostvæske forgiftning af tiden nyrerne påvirkes negativt.

• Lære at kæledyr med svigtende nyrer på grund af frostvæske forgiftning ofte dør inden for et par dage. Nogle dyrlægepraksis tilbyder muligheden for en nyretransplantation, eller kan sætte pet i dialyse, som undertiden hærder dyret ved at give nyrer tid til at helbrede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com