Hvordan til at genkende symptomer på lungekræft

03/21/2013 by admin

Hvordan til at genkende symptomer på lungekræft

Det er vigtigt, at du genkende eventuelle potentielle symptomer på lungekræft, før det er for sent. Lungekræft er en sygdom, der primært rammer rygere, kan alle udvikle sygdommen. Lungekræft behandling afhænger af tidlig diagnose, så være opmærksom på de tidlige advarselstegn er meget vigtigt. Så altid være opmærksom på hvad din krop fortæller dig og forsøge at genkende de tidlige advarsel symptomer på lungekræft og gå til lægen med det samme.

Instruktioner

• 90% af lungekræft er forbundet med cigaretter. Rygere er mere tilbøjelige til at udvikle lungekræft end ikke rygere. Så rygerne bør være mere opmærksomme på deres krop og genkende tidlige symptomer på lungekræft.

• Der er mennesker, der ikke har nogen symptomer på lungekræft. Den eneste måde at en tidlig diagnose er hyppige screening. En årlig check op bør aldrig gå glip af fordi fange sygdommen i de tidlige faser vil øge din overlevelsesrater stærkt.

• Klassiske symptomer på lungekræft er brystsmerter, åndenød, hoste, eller hoste blod op. Hvis du har en eller flere af disse symptomer, er det vigtigt at søge lægeundersøgelse opmærksomhed lige bortrejst.

• Nogle ikke klassiske symptomer på lungekræft omfatter vægttab, overdreven træthed eller at være svagere end før uden nogen åbenbar grund.

• Der er nogle mennesker, der har en vedvarende hoste. Dog hvis mønstret af hoste ændrer pludselig, så der kan være et advarselsskilt. Det kan være symptomer på lungekræft eller andre lunge sygdom. Må ikke ignorere problemet, søge lægeundersøgelse opmærksomhed lige bortrejst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com