Hvad er årsagerne til protese skader?

03/26/2013 by admin

Hvad er årsagerne til protese skader?

For dem, der har mistet deres naturlige tænder, tilbyder protesen mulighed for at spise og snakke normalt. Når huller er synlige, kan et sæt af proteser forbedre udseende så godt. At tage sig af tandproteser er vigtig, da de kan være dyre at erstatte når beskadiget.

Spise

Spise med proteser er fint i de fleste tilfælde. Varm mad kan dog skade tandproteser. Hårde fødevarer og mad med knogler eller skarpe kanter kan også skade proteser og skal undgås.

Uheld

Hvis ikke taget sig af ordentligt, kan proteser bryde og chip let. Fjerne tandproteser over en vask eller blød overflade. Når dine tandproteser ikke er i din mund, opbevare dem et sikkert sted at undgå tilfældig skade fra kæledyr eller små børn.

Pletter

Protesen, ligesom normale tænder, skal rengøres dagligt for at undgå at bære ned emaljen. Daglig rengøring også hjælper med at forhindre pletter. Brug ikke en hård børste til at rense protesen. Brug en blød børste eller en tandbørste specielt bruges til proteser. Håndsæbe eller en mild opvaskemaskine vaskemiddel er egnet til brug. Brug ikke blegemiddel eller en pulveriseret sæbe; de er slibende og kan skade tænderne. Lægges i blød i en protese løsning til at holde protesen fra udtørring og mister faconen.

Normale slitage

Over en periode, tandproteser vil gennemgå normale slitage og skal udskiftes. En løs pasform er et tegn på slid og ælde. Løse proteser skal udskiftes øjeblikkeligt, da de kan forårsage sår og infektioner at forekomme.

Omsorgssvigt

Ikke at tage sig af din mund er en sikker måde at bidrage til protese skader. Ren munden ved børstning tandkød, tunge og gane før du placerer deres proteser i. Hvis din mund ikke er passet, kan plak ophobes på dine tandproteser. Infektioner under proteser kan forekomme fra partikler, der ikke er blevet renset ud. Proteser kan blive løst, så de passer omkring partikler og rester, der stadig kan være i din mund.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com