Hvad er farerne ved Stress brystsmerter?

12/28/2012 by admin

Farerne ved stress brystsmerter er slagtilfælde, hjerteproblemer eller angst, hvilket resulterer i en panik angreb. Små doser af stress er gavnlige i motivation, men kronisk stress har negative fysiske og mentale sundhedseffekter.

Identifikation

Smerter i brystet skal være diagnosticeret af din læge til at bestemme den rette behandling. Stress forvaltes af livsstilsændringer forhindrer risikoen for hjerteanfald eller slagtilfælde.

Hjerte

Hjerte-kar-sygdom er den hyppigste dødsårsag hos kvinder. Hjerteanfald symptomer for både mænd og kvinder omfatter smerter i brystet.

Lungerne

Lungebetændelse resulterer i smerter i brystet relateret til immundefekt forårsaget af stress. En kold virus, der hurtigt eskalerer til brystsmerter i lungerne brug for lægehjælp for eventuel lungebetændelse.

Akut Stress

Akut stress i forbindelse med en nylig begivenhed er ofte forbigående. Dette tilknyttede brystsmerter akut stress kan også omfatte svimmelhed, kolde hænder og fødder eller migræne.

Kronisk Stress

Kronisk stress har sandsynligheden for hjerteanfald eller slagtilfælde baseret på dens kulminerende virkninger. "Det værste aspekt ved kronisk stress er, at folk vænner sig til det," rapporter American Psychology Association.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com