Høj fradragsberettigede Health Plan regler

12/30/2012 by admin

Høj fradragsberettigede Health Plan regler

En høj-fradragsberettigede sundhedsplan, eller Produktionsselskabet, vises attraktive, fordi præmierne, der er lavere i forhold til andre sygesikring planer. Det er fint for personer, der ikke bruger sygesikring ofte, men disse planer kræver en stor out-of-pocket udbetaling før forsikringen begynder at hjælpe. Der er afsat nok penge til at dække fradragsberettiget, hvis du overvejer en Produktionsselskabet.

Selvrisikoen

En sygeforsikring plan skal betragtes som en høj-fradragsberettigede plan under 2010 IRS retningslinjer, skal den minimale årlige fradragsberettigede mindst $1.200 til enkelt dækning og $2.400 for familie dækning. Det maksimale årlige beløb, selvrisikoen og andre out-of-pocket udgifter bør ikke mere end $5,950 for enkelt dækning og $11,900 for familie dækning. Denne total omfatter ikke selvrisikoen og udgifter for out-of-network services.

Forebyggende pleje

En Produktionsselskabet kan omfatte forebyggende pleje fordele, der er ingen selvrisiko eller en lavere selvrisiko. Under IRS regler, kan forebyggende pleje omfatter periodiske helbredstjek evalueringer som årlige physicals, rutinemæssig prænatal og godt-barn pleje, vaccinationer, tobak rygestop-programmer, fedme vægttab programmer og forskellige screening tjenester.

Health Savings Accounts

Du kan modtage skattemæssige fordele fra en Produktionsselskabet ved at tilmelde dig i en sundhed opsparingskonto. Med en sundhed opsparingskonto, arbejdsgiverbidrag i dit navn beskattes ikke som indtægter og indtjening og renter på kontoen beskattes ikke indtil anvendes. Midlerne, der akkumuleres år for år og er bærbare hvis du forlader et job. Du kan kun bruge sundhed opsparingskonto med en Produktionsselskabet. Du er ikke berettiget til sundhed opsparing konto, hvis du er omfattet af nogen andre sygeforsikring plan. Du kan få recept planlægger under din Produktionsselskabet og stadig være berettiget, hvis fordelen ikke begynde indtil du når den minimale årlige fradragsberettigede.

Bidrag grænse

Din Produktionsselskabet bestemmer, hvor meget du kan bidrage årligt til din sundhed opsparingskonto. For 2010, kan du bidrage med op til $3,050 for en individuel plan og $6,150 for en familie Produktionsselskabet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com