Årsager Hvorfor folk blive nægtet sygeforsikring

10/08/2012 by admin

Årsager Hvorfor folk blive nægtet sygeforsikring

Sygesikring har været et varmt-knappen emne for amerikanerne i årtier. Mens de fleste andre industrialiserede lande tilbyder universal, offentligt finansierede sundhedsydelser for sine borgere, mange amerikanere, der ikke har job, der giver dækning og er ikke om en regering, som Medicare eller Medicaid skal købe deres egen dækning. Men 47 millioner amerikanere er uforsikret, mens en anden 25 millioner er underforsikret, ifølge MSNBC. Mens mange af disse mennesker simpelthen ikke råd til sygesikring, er mange andre ikke omfattet fordi sygeforsikringsselskaber benægte deres programmer.

Pre-eksisterende forhold

Måske er den største årsag til en fornægtelse når de ansøger om sygesikring en allerede eksisterende tilstand. Hvis du har en af en række betingelser, er det sandsynligt, din ansøgning vil blive nægtet, fordi forsikringsselskabet står til at tabe penge ved at dække dig. Ifølge den California Department af forsikring har hver sygeforsikringsselskab sine egne regler om, hvem de vil slå ned, men visse betingelser vil næsten helt sikkert betyde en benægtelse. Disse omfatter AIDS, graviditet, hjertesygdom, multipel sklerose, søvnapnø, alvorlige psykiske lidelser, skrumpelever og andre. I 2010 underskrev præsident Barack Obama en reform af sundhedssystemet lov, som vil forhindre, at forsikringsselskaber afviser applikationer baseret på præ-eksisterende forhold. Men denne bestemmelse i loven går ikke i kraft for voksne indtil 2014.

Historie

Sygeforsikringsselskaber vil også være tilbøjelige til at afvise din ansøgning, hvis du har en historie for at engagere sig i "risikabelt" adfærd. Hvis du er ryger eller drikker alkohol regelmæssigt, er det sandsynligt, dit program for sygeforsikring vil blive nægtet, fordi du står en større risiko for at udvikle kræft eller andre sygdomme, der vil koste virksomheden penge. Hvis du har en historie af ulykker eller ser en terapeut, kan forsikringsselskabet også finder du i risiko for at forfalde til en svær psykisk sygdom eller endda etiket du som uheldsramte. Dette kunne gælde hvis du lider af noget som fælles forstuvninger eller stammer. Ifølge Daily Kos, du behøver ikke at være syg afvises, men hvis folk nært beslægtet med du har lidt af mange sygdomme, det kunne stå som begrundelse for afvisningen.

Vægt

En anden almindelig årsag til benægtelse af sygesikring er din højde / vægt-forhold. Hvis du er overvægtige eller fede, vil du står på en større risiko for at udvikle helbredsproblemer, noget et sygeforsikringsselskab ikke høre. Ifølge den California Department af forsikring bruge nogle forsikringsselskaber kropsmasse indeks til at afgøre, om de vil acceptere en ny klient. Hvis personens BMI er 39 eller over, virksomhederne vil automatisk afvise ansøgningen, og hvis det er over 30, er der en god chance for vil ansøgningen blive afvist.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com