Hvordan til at lindre menstruationsbeskyttelse kramper Fast

09/24/2010 by admin

Hvordan til at lindre menstruationsbeskyttelse kramper Fast

En af de værste dele om "dengang månedens", mere almindeligvis omtales som din menstruation er intenst smertefulde uterin kramper. Periode kramper kan være så dårligt at de forstyrrer dit liv og gøre du ønsker at blive krøllet op i sengen hele dagen lang. Hvis menstruationskramper lægger en krampe i din dag Følg disse tips til at være på vej til lindring.

Instruktioner

• Tage en anti-inflammatorisk smertestillende såsom Advil eller Aleve. Disse vil ikke kun reducere smerter, men de vil også afslappe musklerne og lindrer den betændte uterin væv forårsaget af din kramper.

• Drage fordel af terapeutiske varme til at slappe af dine menstruationssmerter. Du kan enten bruge en traditionel varmepude på en lav til medium indstilling eller gå med en mere bærbare option som en varme wrap. Terapeutisk varme kan være en stor liv smage i løbet af de dage, når din periode kramper er værste.

• Siger ja til mælk. Calcium er din bedste ven i din periode. Indtage mejeriprodukter som mælk og ost, hvor du oplever smertefulde kramper. Calcium er kendt for sine muskler, beroligende evner og undersøgelser har vist, at kvinder, der får tilstrækkelige mængder af calcium i deres kost har langt mindre svær menstruationskramper. Ikke har nogen praktisk mælk? Du kan bage et par Tums at få calcium din krop har brug for når mejeriprodukter ikke er tilgængelige.

• Glem ikke om calcium's buddy, magnesium. Magnesium hjælper kroppens evne til at optage og bruge kalcium. Øge din magnesium indtag i løbet af din cyklus vil hjælpe din krop, lægge, krampe, beroligende calcium til god brug.

• Sip en kop varm ingefær te. Ingefær er almindeligt anvendt som en naturlig afhjælpe for menstruationsforstyrrelser af alle slags, især smertefulde periode kramper. Brygge en kop ingefær te og tilføje en skive citron og en teske honning. Ikke blot vil ingefær hjælp let din ubehag, men honning er en naturlig anti-inflammatorisk og vil lette smertefulde uterin betændelse.

• En tilgang til genopleve intens uterin kramper er at anvende naturlige progesteron creme på din nederste del af maven. Teorien bag dette er, at hormonet østrogen er ansvarlige for uterin kramper og ubehag. Progesteron er hormonet i en kvindes krop, der modvirker og holder østrogen i balance. Tilføje progesteron ville sænke niveauet af østrogen i kroppen. Naturligt progesteron cremer er imidlertid ikke FDA reguleret og de har endnu at være videnskabeligt bevist så effektiv til lindring af uterin kramper. Men mange kvinder sværger ved dette middel trods manglende klinisk dokumentation af effektiviteten.

Tips & advarsler

  • Hvis din menstruation kramper blive meget mere intens end normalt eller er ledsaget af alvorlige blødninger, store blodpropper, feber eller opkastning kontakt du læge lige bortrejst. Du kan have en meget alvorlig medicinsk tilstand.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com