Hvad er fordelene af zinksulfat?

09/27/2012 by admin

Zink er afgørende for et godt helbred. Tager en zinksulfat tillæg er en måde at sikre at du får nok af denne afgørende sporstoffet.

Fakta

Zink spiller en afgørende rolle i protein syntese og kulhydrat metabolisme. Mere end 300 enzymer i det menneskelige legeme kræver zink til at fungere ordentligt. Zink er afgørende for immunsystemet, reproduktion, fordøjelsen, cellevækst, smag, lugt, hukommelse, og healing.

Fordele

Zink sulfat har vist sig at bekæmpe acne, mavesår, bensår, infertilitet, barndom fejlernæring og endda en almindelig forkølelse. Zink har også antioxidant egenskaber, beskytte kroppen mod frie radikaler.

Kilder

Mælkeprodukter, nødder, frø, linser og fuldkorn korn er fremragende kilder i kosten af zink.

Overvejelser

Ikke at få nok zink kan føre til en række sundhedsproblemer. Tegn på en zinkmangel omfatter hårtab, hudlæsioner, diarré, kroppens væv degeneration, dårlig nattesyn, nedsat lugtesans, nedsat følelse af smag, manglende evne til at kampen infektion, og dårlig heling.

Forebyggelse/løsning

Indtage 15mg zink er om dagen nok til at undgå en mangel.

Advarsler

Zinksulfat er oftest bruges i kosttilskud, fordi det er den billigste form for zink. Det er imidlertid også den sværeste at absorbere, hvilket betyder det kan undertiden forårsage kvalme, hjerte brænder, og mavebesvær.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com