Hvad er årsagerne til sorg i Teens?

09/10/2010 by admin

Hvad er årsagerne til sorg i Teens?

Mens nogle sorg er naturlige i teenagere, kan langvarig eller alvorlig sorg være en alvorlig tilstand. Årsagerne til sorg kan variere fra én teen til en anden, men visse faktorer kan gøre unge mere tilbøjelige til sorg, især en familie historie af depression, en høj stress miljø, stofmisbrug og dårlige sociale færdigheder. Ifølge eMedTV, køn også spiller en væsentlig rolle i sorg: piger er mere tilbøjelige end drenge til at blive deprimeret.

Stress

Opvæksten kan være meget stressende for unge. Stræben efter det gode karakterer, forsøger at passe, og beskæftiger sig med ændringer i hormoner lægger et stort pres på teenagere. At få dårlige karakterer eller at blive plukket kan gøre unge føler sig utilstrækkelig, overvældet og tabt. Teenagere generelt kæmper med deres selvopfattelse, at tro, at de ikke er smuk, smart, sjove, kreative eller sportslige nok. Disse følelser er ofte forværret af fysiske og hormonelle ændringer, at teenagere oplever naturligt. Denne kombination af omstændigheder undertiden fører til sorg og depression, især hvis teenagere er isoleret, mangler mestringsstrategier eller opleve en traumatisk begivenhed. Teenagere, der er uden opsyn, har svært ved at etablere selvstændighed, kan ikke kommunikere med deres forældre, eller kamp med deres seksuelle orientering er mere tilbøjelige til at opleve stress og er dermed mere tilbøjelige til at blive trist.

Traumatiske begivenheder

Mange traumatiske begivenheder kan udløse midlertidige eller længere sigt depression hos teenagere, selv hvis disse begivenheder ikke synes særligt vigtige for voksne. Når teenagere får dumpet af en kæreste eller kæreste, de ofte bliver meget deprimeret, er følelse som om de har blevet opgivet eller at tro noget galt med dem. Død af en nær ven eller slægtning og skilsmisse af forældre kan også forårsage depression, især når teenagere ikke er parat til at håndtere tabet.

Misbrug

Undertiden depression i unge resultater fra alvorlige omstændigheder. Fysiske eller verbale overgreb fra en voksen eller peer kan føre til svær depression hos teenagere. Teenagere kan også misbruge sig selv ved hjælp af medicin eller drikke for meget alkohol. Dette misbrug er normalt signaleres ved en pludselig ændring i adfærd. Hvis du har mistanke om, at en teenager bekendt oplever misbrug, eller hvis en teenager nogensinde nævner bindende selvmord, fortælle nogen, stoler du umiddelbart.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com