Health Insurance & patienternes rettigheder

10/04/2010 by admin

Health Insurance & patienternes rettigheder

Afgrænsningen mellem patientens rettigheder og den dækning, der tilbydes af sygesikring luftfartsselskaber har været vanskeligt at afgøre. Den amerikanske regering har behandlet dette spørgsmål ved at vedtage føderale lovgivning for at definere patientrettigheder og forsikringsselskab grænser.

ERISA

Medarbejder pensionering indkomst Security Act (ERISA) blev føderale lovgivning i 1974. Ifølge US Department of Labor skitserer ERISA minimumsstandarder for pensionsordninger og sundhed pensionsordninger, som de vedrører private virksomheder. Det omfatter liv og invalideforsikring.

COBRA

I 1985 tilføjet regeringen nye føderale regler til ERISA under den konsoliderede Omnibus Budget forordning Act (COBRA). Under COBRA, som en medarbejder skal arbejde for en arbejdsgiver, der har mindst 20 ansatte. Hvis medarbejdere afslutter, er fyret eller miste timer, kan de fortsætte forsikringsdækningen--hvis medarbejderen betaler--i op til 18 måneder.

HIPPA

Health Insurance mobilitet og Accountability Act (HIPPA) blev vedtaget i 1996. HIPPA udvidet sundhedspleje beskyttelse for modtagerne. Det begrænser mulighederne for forsikringsselskaberne at nægte dækning for præ-eksisterende forhold, stopper forsikring forskelsbehandling på grund af sygdom, og tilbyder medarbejderne muligheder for at opnå dækning, når deres individuelle eller familiemæssig status ændres.

Patienten beskyttelse

Den økonomisk overkommelig pleje Act fortsatte med at definere patientens rettigheder under forsikringsordninger. HealthReform.gov, en patient advocate site, rapporter denne lov "revner på nogle af de mest ekstreme praksis inden for forsikringsbranchen samtidig give stabilitet og fleksibilitet, at familier og virksomheder nødt til at træffe de valg, der fungerer bedst for dem."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com