Spørgsmål at stille med hensyn til sygesikring planer

01/27/2013 by admin

Spørgsmål at stille med hensyn til sygesikring planer

Vælge sygeforsikring kan være en skræmmende opgave, uanset om du vælger mellem forskellige planer, der tilbydes af en arbejdsgiver eller ved at vælge en individuel forsikring planen. Som i alle andre investeringer leveres sygeforsikring med småt, der skal læses omhyggeligt. Stille de rigtige spørgsmål af sygesikring udbydere kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken dækning er bedst for dig.

Out-of-Pocket udgifter

Spørg hvad out-of-pocket udgifter er, hvis du beslutter at købe en bestemt medicinsk plan.

For de fleste mennesker er det vigtigste spørgsmål med hensyn til sygesikring out-of-pocket udgifter forbundet med en plan. At vide hvor meget du kan forvente at skulle betale for sundhedsydelser er ofte den afgørende faktor, når du vælger en sundhedspleje plan.

Premium eller omkostninger du betaler for dækning, er kun en del af din out-of-pocket udgifter til forsikring. Du skal også overveje selvrisikoen, co-assurance omkostninger og co løn beløb.

Fradragsberettiget henviser til de omkostninger, som forbrugeren er ansvarlig for at betale desuden at forsikringspræmien. For forbrugere, der ikke går til lægen ofte, er en plan med en højere selvrisiko ofte velegnede; men forbrugere, der har betingelser, der kræver hyppige besøg hos deres praktiserende læge eller specialist kan ønske at vælge en plan med en lavere selvrisiko.

Samme regel gælder for co-betaler, eller beløbet forbrugerne forventes at betale pr. kontor besøg eller recept. Dem, der tager receptpligtig medicin på en løbende ikke eller gøre almindeligt kontor besøg kan finde, at en højere Co løn ikke er et problem, mens dem, der tager medicin, vedligeholdelse vil finde, at en lavere Co løn er mere omkostningseffektiv.

Co-assurance omkostninger bør også overvejes. Co-assurance er procentdelen af tjenester, som dit forsikringsselskab forventer du at betale. Hvis du har en 80/20 forsikring plan, vil dit forsikringsselskab betale for 80 procent af omkostningerne, mens du dække de sidste 20 procent.

Udbydere

Ifølge det amerikanske Department of Health & Human Service agentur for Healthcare Forskning og kvalitet (AHRQ), er "mere end halvdelen af alle amerikanere, der har en sygeforsikring indskrevet i en forvaltes plejeplan." Med disse planer er omkostningerne lavere, når patienterne vælger medicinsk personale og faciliteter, der deltager i planen (ellers kendt som netudbydere).

Bestemme, hvad din sundheds-forsikring plan dækker, er vigtige, når man overvejer en plante. Har du brug for en læge, der praksis tæt på hvor du bor, eller en, der kan se dig med et øjebliks varsel?

Udelukkelser / præ-eksisterende forhold

Spørge om, hvorvidt forsikringsselskabet dækker allerede eksisterende betingelser og/eller graviditet.

Dem, der køber sygeforsikring, enten på egen hånd eller gennem deres arbejdsgiver, gøre det for at have dækning, når det er nødvendigt. Det er vigtigt at fastslå, at sygesikringen du overvejer vil dække potentielle betingelser og præ-eksisterende forhold.

Forhold som graviditet og fødsel er undertiden udelukket fra sundhedsplaner; kvinder i den fødedygtige alder bør afgøre, hvorvidt deres dækning vil omfatte prænatal og fødende pleje.

Dem med allerede eksisterende medicinske tilstande bør også stille spørgsmål vedrørende dækning af deres tilstand. AHRQ rådgiver, at "Hvis du aldrig har været omfattet af en [forsikring] plan... du kan være genstand for en 12-måneders forudbestående tilstand ventetid. Føderale lov gør det også lettere for dig at få individuel forsikring under visse situationer. Du kan imidlertid nødt til at betale en højere præmie for individuel forsikring, hvis du har en allerede eksisterende tilstand."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com