Er det hårdere at blive gravid med et lavt HCG?

01/26/2013 by admin

Er det hårdere at blive gravid med et lavt HCG?

Humant choriongonadotropin eller hCG, er en af de hormoner, der er nødvendige for at opretholde en graviditet. Det er produceret af celler i corpus luteum; disse celler er grundlaget for moderkagen.

Misforståelser

Mange mennesker kan tro, at en kvinde skal have en høj hCG niveau for at blive gravid. I sandhed er en kvindes hCG niveauer ubetydelig, indtil hun bliver gravid. Graviditeten er årsagen til stigningen i hCG niveauer.

Fertilitetsbehandling

Par kæmper med infertilitet kan omfatte hCG injektioner som led i deres fertilitetsbehandling. På grund af hormon mangler, nogle kvinder kan drage fordel af syntetiske hCG til at stabilisere og opretholde en tidlig graviditet.

Betydningen af ændringen

Vigtigere end mængden af hCG er stigningen i niveauet af hormonet. Det er afgørende for niveauet af hCG vil stige konsekvent i hele tidlige graviditet--angiver de celler, der er ansvarlig for oprettelse af moderkagen multiplicere og støtte fosteret.

Andre overvejelser

Nogle tumorer udskiller hCG. Ifølge American Cancer Society er hCG en markør for "svangerskabsuge trophoblastic tumorer og nogle kønsceller kræft." En stigning i hCG niveau uden tegn på en graviditet kunne derfor tyde på tilstedeværelsen af en tumor.

At blive gravid

Fleste kvinder behøver ikke supplerende hCG til at opretholde en graviditet. Under normale omstændigheder, et komplekst sæt af udløsere og saldi tillade den kvindelige reproduktive system til at regulere sig selv og opretholde en graviditet uden yderligere hormoner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com