Om Acuvue fugtig kontakter

09/16/2012 by admin

Acuvue er et mærke inden for de større Vision Care division af Johnson og Johnson. Acuvue bragte de første disponible kontaktlinser til det amerikanske marked, revolutionerer øjet pleje. Den ansete mærke nu bærer en bred vifte af kontaktlinser, som kan både løse en række problemer med synet samt give folk de kosmetiske glæden ved at ændre deres øjenfarve på en regelmæssig basis. Acuvues produkter er en fugtig kontakt.

Brugere

Acuvue Moist kontakter er tilgængelige for folk, der er nærsynet eller langsynede. Folk, der har bygningsfejl eller andre synsproblemer kan ikke være ideelle kandidater til Acuvue Moist linser.

Engangs

Acuvue Moist er en 1-dags kontaktlinser, hvilket betyder at det er engangs. Hver dag du bruger et nyt par, eliminerer behovet for kontakt linse løsning.

Teknologi

Den "fugtige" del af navnet skyldes en teknologi Acuvue opkald LACREON. Denne teknologi holder fugt i kontakt i længere perioder, hvilket gør det behageligt at bære, især for dem, der viser allergisymptomer som kløende øjne.

Håndtering af

Acuvue Moist kontakter har to anmærkninger på linserne selv (123 eller AV) det hjælper brugerne indsætte kontaktpersoner højre side ud. Altid vaske dine hænder inden du sætter i din Acuvue Moist kontakter.

Beskyttelse

Acuvue Moist 1-dags kontaktlinser beskytter dine øjne mod skadelige UV-stråler. Kontakterne blokere mere end 80 procent af både UV-A og UV-B stråler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com