TENS enhed for alvorlig nervesmerter

02/20/2013 by admin

Mange læger ordinere brugen af en TENS enhed for patienter med alvorlig nervesmerter. Dette er en lille enhed, der kan bæres diskret og kan medvirke til at reducere smerter. TENS enheder normalt ikke producere bivirkninger og er nem at bruge.

Identifikation

En TENS (transkutan elektrisk nervestimulation) har patches, der anvendes på huden. Små elektriske impulser kan er leveret til nerverne og undertrykker eller blokere smerte.

Typer

Nogle af betingelserne, at TENS enheder kan bruges til at behandle er arthritis, TMJ disorder, hovedpine, iskias og muskel stammer.

Overvejelser

Gravide kvinder bør ikke bruge en TENS enhed, på grund af de ukendte virkninger det kan have på et ufødt barn. Folk, der har en pacemaker bør ikke bruge en TENS enhed, medmindre under rådgivning fra din læge.

Effekter

En af de mest almindelige bivirkninger forbundet med brugen af en TENS enhed er hudirritation på grund af de elektroder, der anvendes under behandlingen. Hvis din hud er rød og irriteret, kan lægen anbefale en anden type af elektrode.

Potentielle

En TENS enhed er en stoffri måde at styre nervesmerter, og mange patienter har nydt godt af brugen af denne enhed. Altid tale med din læge om alle allerede eksisterende medicinske tilstande du har før du bruger en TENS enhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com