Sådan Administrer bakteriel Gastroenteritis

11/29/2012 by admin

Enhver, der har lidt under et anfald af bakteriel gastroenteritis ved, det er en meget ubehagelig tilstand. De fleste gange nødt du til at vente det, indtil det passerer. Der er ting du kan gøre for at styre et anfald af bakteriel gastroenteritis at gøre din episode lidt mere tålelige.

Instruktioner

Resten

• Få masser af hvile. Det kan være svært at lægge i sengen hele dagen, når du har bakteriel gastroenteritis, fordi to af symptomerne er opkastninger og diarré, men gør det bedste, du kan. Forsøg ikke at udføre din normale daglige rutine. Finde et behageligt sted hvor du kan hvile, helst i et værelse, der er meget tæt på et badeværelse. Hvilende tillader din krop til at håndtere den tilstand og selvstændige helbrede.

• Drik masser af klar væske. Den konstante diarré og opkastning som følge af bakteriel gastroenteritis tørrer du. Har du gøre det bedste du kan for at håndtere betingelsen og genopbygge de tabte væsker og re-hydrat din krop. Dehydrering er farligt, og hvis de får lov til at gå ukontrolleret, kan have alvorlige resultater.

• Undgå over skranken medikamenter, medmindre de er absolut nødvendige. Mange mennesker lider af bakteriel gastroenteritis køre til stof butik at købe over the counter anti-diarré medicin til at hjælpe med at styre deres symptomer. Selv om disse medikamenter kan tilbyde midlertidig lindring, undertiden de forværre og forlænge varigheden af betingelsen. Hvis du er ude af byen på et forretningsmøde, når de rammes med bakteriel gastroenteritis, måske du ikke har andre muligheder end at købe over the counter medicin. Men hvis du er i komfort i dit eget hjem, forsøge at ride den.

• Vedtage MØGUNGE (bananer, ris, æblemos og toast) kost for et par dage. Den ligegyldige BRAT kost er en fantastisk måde at administrere symptomerne på diarré.

• Forbruge probiotika. Probiotika, fundet i yoghurt og grøn drink produkter som Green Vibrance og Byg grøn, re afbalancerer tarmfloraen og sætter en stopper for uønskede symptomerne på diarré.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com