Hvordan man bruge probiotika

10/18/2010 by admin

Hvordan man bruge probiotika

Probiotika er levende bakterier, der ligner de sunde bakterier i fordøjelsessystemet.Visse betingelser kan forårsage fald af sunde bakterier, såsom antibiotika og en dårlig kost. Forskere har lært denne bakterier kan erstattes, delvis med probiotiske kosttilskud.Flere undersøgelser blev præsenteret på American College of Gastroenterologys 73 årlige videnskabelige møde i Orlando, Florida (2008) viste, at priobiotics kan lindre symptomerne på irritabel tyktarm (IBS). Andre undersøgelser har vist, at probiotika kan lindre spædbørns kolik.Probiotika har også vist sig for at være en kraftfuld løft til immunforsvaret. De vokser naturligt i visse fødevarer, og er bredt tilgængelige i kapsler og flaske pulver.

Instruktioner

• Forstå, at begrebet nyttige bakterier begyndte tilbage i 1908, da ukrainske mikrobiolog Elie Metchnikoff opdagede, at bulgarske bønder, der indtages store mængder af sur mælk som indeholder bakterier Lactobacillus bulgaricus, levede længere. Han opfandt også udtrykket "probiotika," hvilket betyder ""liv.

• Lære at probiotika findes i yoghurt og også i en række andre fødevarer, såsom:Alderen ostHytteost (se efter dem, der viser typerne af bakterier på etiketten)KefirKimchiMisoSyltede ingefærPickles (se efter pickles kureret uden eddike)SurkålShoyuTamariVinHvis du ikke kan lide disse naturlige fødevarevalg, er det ikke et problem, da probiotika findes i nonfood-former. Høj kvalitet probiotika er tilgængelig i kapsel og flaske pulvere på helsekost butikker, online, og co-ops. Registreret diætister og ernæringseksperter også stock probiotiske kosttilskud.

• Forstå, at der er mange typer af probiotika, hver at have et videnskabeligt navn. Nogle eksempler er lactobacillus acidopholus, lactobacillus bifidus og casei immunitas. Disse typer af probiotika kan findes i yoghurt sælges i købmandsforretninger. Men de fleste af disse yoghurt er pasteuriseret, en proces, der dræber de gavnlige bakterier.

• Før du tager probiotiske kosttilskud, Sørg for at rådføre sig med din læge, diætist eller ernæringsekspert. En kvalificeret sundhedsperson kan give passende rådgivning med hensyn til hvilke probiotiske vil være mest nyttige for dig.

Tips & advarsler

  • Anmeldelse forskning om effektiviteten af probiotika i peer reviewed tidsskrifter som CAM (komplementær og alternativ medicin) på PubMed.
  • Probiotika er naturlige, og anses for sikkert at bruge. Dog hvis bivirkninger opstår, de har tendens til at være milde, som lille oppustethed og gas. Det er vigtigt at huske, at den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke regulerer probiotika som kosttilskud. I teorien, kan probiotika forårsage en infektion der kræver antibiotika. Men dette vil sandsynligvis forekomme kun i folk med en underliggende sundhedsmæssige tilstand. Probiotika kan også have en negativ indflydelse på metaboliske aktiviteter og overstimulere immunsystemet. En art eller stamme af sunde bakterier kan producere effekter adskiller sig fra en anden art. Hvis du bruger probiotika og opleve bivirkninger, der vedrører dig, skal du kontakte din læge eller sundhedspleje udbyder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com