Hvordan man kan helbrede kvalme og en dårlig mave

09/26/2011 by admin

Hvordan man kan helbrede kvalme og en dårlig mave

Alle har oplevet kvalme eller en dårlig mave på et tidspunkt. Det er en ubehagelig følelse, der normalt opstår som følge af en dårlig reaktion på visse fødevarer eller ujævn rejse i et køretøj, som en bil, fly eller båd. Mens der er ingen decideret kur eller forebyggende til kvalme og maveproblemer, kan du tage mange skridt i hjemmet til at mindske symptomerne. Hvis kvalme fortsætter, hvis du har overdreven opkastning eller hvis det er ledsaget af svære mavesmerter eller hovedpine, bør du straks kontakte en læge.

Resten

Tro det eller ej, er en af de bedste måder at lindre symptomerne af kvalme og kuldkaste mave simpelthen at stoppe uanset hvad du gør. Hvis du er træt af at være i et køretøj i bevægelse, komme ud af køretøjet og sidde ned, hvis det er muligt. Hvis du er hjemme, komme i seng og prøve at ligge helt stadig. Lyt til din krop og komme i en position, der føles mest behageligt, uanset om det er på ryggen eller i fosterstilling.

Drikke væsker

Dehydrering kan gøre kvalme værre i visse situationer. En måde at løse din mave er at drikke masser af væske. Noget kulsyreholdige kan hjælpe dig med at udvise gas, som kan tilbyde midlertidig lindring. Ginger ale og ingefær te har været kendt for at slå sig ned i maven. Bortset fra vand, kan sport drikkevarer, der indeholder elektrolytter rehydrere du og gøre du føler dig bedre. Hvis opkastning indtræffer, kan du prøve at sutte på en isterning.

Spise

Du tror måske, at spise er den sidste ting du ønsker at gøre med en dårlig mave, men visse fødevarer kan faktisk gøre dig føle sig bedre. Nogle gange er kvalme forårsaget af en ophobning af overskydende mavesyre. Spise tørre fødevarer som kiks eller ristet brød kan absorbere disse syrer og lindre symptomerne af kvalme. Undgå fede, rige fødevarer i alle tilfælde, selv om de synes fristende. Krydret fødevarer bør også undgås.

Antacida og medicin

Over-the-counter antacids kan hjælpe med at lindre symptomerne af kvalme i nogle tilfælde. Det er sikkert at tygge og reducere syre i din mave. Anti-kvalme medicin er din bedste satsning for øjeblikkelig lindring. Antihistaminer indeholder ofte anti-kvalme agenter. Tal med din læge eller apoteket om at finde anti-kvalme medication, er sikkert og det vil arbejde for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com