Hvad sker der i en drengs fuld fysisk undersøgelse?

10/18/2011 by admin

Hvad sker der i en drengs fuld fysisk undersøgelse?

Ideelt set bør forældre planlægge fysiske undersøgelser til drenge før nogen tegn på sygdom vises. Almindelige fysiske undersøgelser er en vigtig del af at holde børn sunde. For unge drenge der ikke kan lide, ikke eller som er vant til at læge udnævnelser, kan disse besøg være en kilde til angst. At vide, hvad de kan forvente fra en fysisk eksamen kan gøre den unge dreng i dit liv mere åben til at deltage i hans udnævnelse. Uddanne dig selv om procedurer vil også hjælpe dig være i stand til at besvare eventuelle spørgsmål, som din søn kan have.

Højde og vægt

Den første ting, din søn vil blive bedt om at gøre er at fjerne hans sko og træder på skalaen. Nogen vil registrere hans højde og vægt. Denne proces kan gøres af lægen, men mange gange det er udført af en sygeplejerske, der registrerer denne data på dit barns diagram og præsenterer det til lægen, når han ankommer.

Vitale tegn

Det næste sæt af data skal registreres vil være din søns vitale tegn. En person, sandsynligvis en sygeplejerske, vil måle blodtryk ved hjælp af en manchet, der er knyttet til din søns overarm, og vil tage sin puls. Nogle kontorer tage puls ved hjælp af en finger touch og overvågning metode. Andre bruger en skærm, der tillægger fingerspids.

Øjne, ører og tænder

Din søns læge vil udføre en vurdering af sin synsevne. Forskellige diagrammer kan bruges, afhænger af barnets alder og evne til at læse breve eller figurer. Lægen vil også bruge en otoskop til at skinne en lys ind i din søns øregangen og undersøge sundhed af øret, og vil udføre en grundlæggende observation af tænderne tjekke for abnormiteter og forfald. Brug ikke for øje og tand eksamener, der finder sted i en læge kontor i stedet for regelmæssige besøg hos en optiker og tandlæge. Disse specialister fokusere specifikt på deres fagområder og bliver i stand til at give mere detaljerede og dybdegående undersøgelser.

Abdominal eksamen

Din søn vil højst sandsynligt klæde og sat på et papir kjole for den resterende del af eksamen. Lægen vil træde ud af værelset og vende tilbage når du både angiver, at du er klar. Abdominal eksamen, vil din børnelæge undersøge maven med dit barn om med hovedet hævet og hænder af hans sider. Undersøgelsen er smertefri og består blot af flere rører med hænderne.

Vaccinationer

Hvis dit barn er forfalden til regelmæssig immunisering skud, vil hans læge højst sandsynligt udføre disse på tidspunktet for undersøgelsen. Forskellige skud har forskellige niveauer af smerte og ubehag forbundet med dem. Forsøge at uddanne dig selv om ventende skud før tid; din børnelæge kan også give oplysninger og tips til dit barn på kontoret.

Laboratorietests

Din søn kan være nødvendigt at give en urin og blod prøve. Teknikere vil tegne og analysere disse væsker for tilstedeværelsen af sygdomme som blodmangel, nyreproblemer, tuberkulose, diabetes eller forhøjet kolesterol. Nogle medicinske kontorer er udstyret til at tage disse prøver på stedet, mens andre arbejder med laboratorier uden for virksomheden, at de vil henvise dig til for test. Disse labs derefter sende resultaterne til dit barns læge.

Spørgsmål

Din søns læge vil bede dig begge spørgsmål om hvordan barnet sover og andre relevante undersøgelser, der kunne hentyde til mulige problemer. Du vil også være forsynet med mulighed for at stille spørgsmål i dit eget og din søn adresse eventuelle bekymringer, han har.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com