Hvordan til at dræbe pik Roaches med Sonic bølger

09/04/2011 by admin

Hvordan til at dræbe pik Roaches med Sonic bølger

Elektronisk skadedyrsbekæmpelse er en ny måde at slippe af insekter og skadedyr i hjemmet. Teorien bag disse enheder er, at de sender ud soniske bølger at kun insekter kan høre, således køre dem fra dit hjem. Der er forskellige typer af sonic wave sendere til forskellige typer af fejl, så forbrugerne har brug at gøre sikker på, hvilken type, de har brug for at købe. Roaches er kendt for at avle hurtigt og bære sygdomme. Når folk ser en skalle, har de som regel en kæmpe angreb. Sonic wave-teknologien kan bidrage til at afhjælpe dette problem. Det vil ikke dræbe kakerlakker, så folk ikke behøver at bekymre sig om oprydning død bug organer. Det er også sikkert for kæledyr.

Instruktioner

• Beregne de firkantede optagelser af den angrebne hjem. De fleste enheder dækker cirka 2.000 kvadratfod. Hvis hjemmet er mere end én historie, købe en enhed til hver historie.

• Køb sonic wave enheder på et hjem forbedring butik eller fra en exterminator, der beskæftiger sig med teknologien.

• Sæt enhederne i enhver standard stikkontakt.

• Monitor roach angreb. Skadedyr reduktion skal ses inden for et par dage.

Tips & advarsler

  • Der stigende forskning tilgængelig, der tyder på denne ultralyd teknologi kan også bruges til at dræbe bakterier i hjemmet. Mange mennesker med allergi og overfølsomhed for bakterier kunne drage fordel af sonic wave maskiner samt.
  • For at afhjælpe den hurtigere angreb, Sørg for at holde alle fødevarer i air tight containere og moppe op spild lige bortrejst. Der er forskellige sonic wave frekvenser for forskellige skadedyr, så sørg for, at produktet er specielt til kakerlakker. Gå til et hjem forbedring butik eller ringe til en exterminator, der beskæftiger sig med sonic wave teknologi til at sikre, at du får det rigtige produkt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com