Gnidning alkohol fakta

07/31/2012 by admin

Sprit er en fælles løsning findes i de fleste førstehjælpsudstyr og mange badeværelsesskabe. Det er primært anvendes til medicinske eller kosmetiske formål og kan købes i håndkøb på et lægemiddel eller supermarked.

Bruger

Sprit er brugt til at rense sår og skrammer og at sterilisere sår og medicinsk udstyr. Det er også fundet i kosmetikindustrien i aktuel hudplejeprodukter, såsom astringerende, rensemidler og negle plejeprodukter, såsom neglelakfjerner.

Egenskaber

Gnidning alkohols officielle navn er isopropylalkohol, også kendt som 2-propanol på grund af sin molekylære struktur. Ifølge internationale program for kemikaliesikkerhed, 2-propanol er et stof, der er fuldstændig blandbart med ethanol, acetone, vand, benzen og chloroform.

Funktioner

Sprit er farveløs og har en tydelig lugt. Det internationale program for kemikaliesikkerhed beskriver lugt som en kombination af ethanol og acetone.

Advarsel

Sprit er meget brandfarligt stof der ikke må anvendes eller kombineret med flammer, lightere, gasser og ekstreme temperaturer. Toksicitet kan forekomme, når sprit er indtaget, så advarselsmærkater advare forbrugerne mod at drikke løsningen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com