Sinus overbelastning symptomer

07/11/2012 by admin

Bihuler er en fælles betingelse, der kan være ganske ubehageligt eller endog smertefuldt. Det er forårsaget af hulrum omkring den nasale passager bliver betændte og hævede. Denne nasal overbelastning kan forårsage en række symptomer og kan føre til infektion, oftest en almindelig forkølelse. Når nasal membraner er betændte og hævede, kan ikke bihulerne løbe ordentligt, gør et oplagt mål for vira og bakterier til at angribe.

Symptomer

Symptomer på nasal overbelastning omfatter åndedrætsbesvær gennem næsen, smerter omkring øjne og ansigt, hovedpine, ondt i tænderne og kæben, manglende evne til at lugte eller smage normalt, ondt i halsen, ørepine, dårlig ånde og kvalme. Hoste og feber er også muligt.

Forebyggelse/løsning

Den bedste måde at forhindre næsetilstopning afhænger af de medvirkende faktorer. Hvis det er allergi, derefter behandle din allergi og undgå allergener, modregne symptomer. Hvis det er følsomhed til at ryge, undgå røget steder og ikke ryger. At holde nasal passager fugtig vil reducerer symptomer på nasal overbelastning.

Behandling

Drikke masser af væske og få nok hvile. Tage dekongestanter eller nasale kortikosteroider. For at holde passager fra at blive tør og betændt, bruge saltvand næse spray og køre en luftfugter. At lindre smerten, tage over-the-counter smertestillende, og anvende varmt komprimerer til ansigt. Bruge damp til at fugte nasal passager og lindre smerter. Drapere et håndklæde over hovedet og lean over en dampningsfadet af vand eller tage en varm, dampende brusebad. Anvende varme komprimerer på dit ansigt for at hjælpe med at lindre smerten. Undgå alkohol, fordi det vil bidrage til at tørre nasal passager. Om natten sov med hovedet forhøjet til at lindre pres og hjælp du trække vejret lettere.

Misforståelser

Mange mennesker antager, at hvis de kører en feber, automatisk et antibiotikum er nødvendig. Med nasal overbelastning, er antibiotika sjældent nødvendigt. Normalt bare gør de hjem behandlinger af varme, fugt og over-the-counter medicin er tilstrækkelig. Lejlighedsvis, en nasal infektion skyldes en svamp og en recept kan være nødvendigt at behandle dette. Men generelt skal du følge retningslinjerne for behandling i hjemmet og hvis du stadig har symptomer et par uger senere, søge lægebehandling.

Andre behandlingsmuligheder

En alternativ behandling, der har eksisteret i lang tid er at bruge en nasal lavage. Dybest set, det er en simpel anordning, der hjælper dig med at skylle ud din nasal passager. Det hjælper med at fugte området og skylninger ud bakterier, der kan bygge op. Mens det måske lyde eller ser ubehageligt eller endog smertefuldt, finder de fleste mennesker det at være effektive og ikke ubehageligt på alle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com