Medicin for at standse menstruation

08/07/2012 by admin

Medicin for at standse menstruation

Lægemidler, der automatisk stopper menstruation har været et kontroversielt emne at sige mildt, men trods kontroversen de viser sig for at være populære. Flere og flere kvinder er at vælge undertrykke deres menstruationscyklus for en række årsager. Nogle undertrykke deres menstruation for at have en sjovere ferie eller til en særlig lejlighed som et bryllup eller jubilæum. Andre undertrykke deres menstruation, fordi de kan have medicinske tilstande, der gør, at have en ubehagelig menstruation. Uanset årsagen kan være, der er mange valg af medicin til at tage for at standse menstruation.

Yaz

Yaz er en prævention pille designet til at være taget dagligt i 24 dage. Den amerikanske Food and Drug Administration godkendt Yaz for prævention og som en lettelse for symptomer på PMDD (præmenstruelle dysforisk sygdom). En anden fordel ved Yaz er undertrykkelse af menstruation. Samtidig med at tage Yaz, vil du have uregelmæssig menstruation. Disse perioder vil være kortere i længde og lysere end din normale menstruationscyklus. Selv om dette er en bivirkning, er det den ene ting, der adskiller Yaz fra andre prævention piller. FDA har konkluderet, at der indeholder drospirenon p-piller kan være forbundet med en højere risiko for blodpropper end andre piller, der indeholder progestin.

Seasonique

Seasonique er et oralt præventionsmiddel bruges til at forhindre graviditet og undertrykke menstruation. Disse piller er taget i fire cyklusser, varig tre måneder pr. cyklus. Ved udgangen af hvert kvartal cyklus, vil du have, hvad Seasonique litteratur kalder en "pille periode." En normal periode signaleres af en stigning i hormonet østrogen. Med Seasonique, er østrogen leveret i en konstant lav-dosis, forårsager din menstruationscyklus at stoppe. En pille periode opstår i slutningen af hver tre-måneders pakke når østrogen er steget en smule. Dette vil forårsage lys blødning, svarende til en lys menstruationscyklus.

Depo-Provera

Depo-Provera er en form for prævention som injektion en gang hver tredje måned. Denne injektion anvendes for både prævention og menstruation undertrykkelse. I starten af tager denne medicin, finder nogle kvinder at de har ændringer i deres cykler, men efter et års brug, 50 procent af kvinderne ved hjælp af Depo-Provera finde at de har ingen menstruation på alle. Regelmæssig menstruationscyklus genoptages efter injektioner slutningen, men det kan være uregelmæssig, indtil hormonerne stilne.

Danazol

Danazol er en medicin, der ordineres til kvinder, der har endometriose. Det er taget to gange om dagen, startende fra starten af menstruationscyklus. Danzol piller kan fuldstændigt stoppe menstruation, mens du tager dem, men så snart du stopper dem din periode genoptages. Der er nogle side virkninger forbundet med at tage denne medicin, herunder vægt vægtøgning, dybere stemme, svedtendens og vaginal tørhed.

Lybrel

Lybrel er den eneste FDA-godkendte piller, der kan tages hver dag i året. De fleste orale præventionsmidler har såkaldte aktive piller og inaktive piller. De aktive piller er givet for de første tre uger af prævention cyklus og den sidste uge du tage inaktive placebo piller til at bringe på din menstruationscyklus. Med Lybrel er der ingen placebo piller, så du har nogen menstruationscyklus. Hele pakken af Lybrel piller udskiller det samme niveau af hormon, forsikring af dine periode bliver godt væk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com