Hvordan man bruger en forstøver, mens du er gravid

07/20/2012 by admin

Hvordan man bruger en forstøver, mens du er gravid

Graviditet er ofte en smukke, glade tid for fædre og mødre både. Desværre, forskellige nye eller kroniske medicinske og sundhedsmæssige emner kan påvirke moderen. Eksempler omfatter astma, en fælles medicinsk tilstand, der involverer åndedrætsbesvær på grund af en stramning af luftvejene. Kvinder, der havde astma, før de blev gravide kan finde stress af graviditet provokere nye astmaanfald. Det er vigtigt at behandle astma angreb hurtigt. Men alle behandlinger skal være bevist sikker for mødre og komme ind ikke i kvindes blodbanen, hvor det kan påvirke barnet. Lære hvordan man bruger en forstøver til behandling af astma når gravide under hensyntagen til de specifikke behov af moderskabet.

Instruktioner

• Vælg en inhaleret binyrebarkhormon. I almindelighed, er kortikosteroider sikre for både den gravide og barnet. Kortikosteroider bruges som en forebyggende og symptom kontrol medicin for langsigtet astma nødhjælp. Eksempler kan nævnes beclomethason, Fluticason og budesonid.

• Vælg en redning inhalant. Disse bruges til at hurtigt slappe luftveje gøre vejrtrækning lettere midt i et angreb. Beta-agonist medicin er typisk accepteret som sikkert for kvinder i alle faser af graviditeten. Eksempler kan nævnes salbutamol eller albuterol som det kaldes i Nordamerika, og terbutaline.

• Tilslut forstøver til en pålidelig strømkilde ved hjælp af dens jordet elektrisk kabel.

• Krog op åndedrætsværn for forstøver. Tilslut den ene ende af gummislange til luft output dyse. Tilslut anden enden af slangen ind i udlevering kop.

• Administrere en dosis af inhaleret binyrebarkhormon eller redning inhalant ind i udlevering kop. Bruge kortikosteroid, hvis du ikke i øjeblikket oplever en fuld-blæst astmaanfald, men blot ønsker at kontrollere symptomerne. Bruge rescue inhalant, hvis du er midt i et angreb og hvæsen eller trække vejret tungt.

• Vedhæfte et talerør for kop eller en vejrtrækning maske. Gravide kvinder, der er begrænset til en seng kan foretrække en vejrtrækning maske for hænder-omkostningsfrit operation. Placere mundstykket i munden, eller sætte på masken ved hjælp af dens tilknyttede plastik streng.

• Tænd forstøver. Den interne luftpumpe i forstøver vil undvære en trykisoleret strøm af luft ind i udlevering kop. Det fordamper astma medicinen i en fin tåge, som du derefter inhalere.

• Slukke forstøver når medicinen er væk og mundstykket eller maske ikke udleder tåge. Dette kan tage op til 45 minutter, afhængigt af din sats af vejrtrækning.

Tips & advarsler

  • Konsultere en læge før administration af enhver form for astma behandling for at sikre, at den særlige behandling der passer til din individuelle sundhedssituation.
  • Undgå alle astma udløsere, herunder allergener som pollen eller kæledyr skæl. Derudover, undgå rygning og passiv rygning, som kan alvorligt forværre astma og kan udgøre en direkte sundhedsmæssig risiko for din baby.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com