Bagepulver som Poison Ivy kur

01/20/2012 by admin

Poison ivy kan se harmløse, men ve den person, der kommer i kontakt med det. Poison ivy vil give dig et udslæt på din hud, der er forårsaget af toksin urushiol. Mange mennesker er allergiske over for denne olie, men selv hvis ikke du brændende udslæt du får fra det vil give dig lyst til at ridse din hud ud. I stedet for affald penge på store-købte fløde eller medicin, kan du bruge bagepulver som en hurtig, enkel og billig kur.

Gift

Poison ivy eller gift eg, er en vin plante med tre mandel-formede blade og grålig-hvide bær fælles i Nordamerika. Det er velkendt for den toksin, den producerer, kaldet urushiol, der forårsager en kløe udslæt i de fleste mennesker. Urushiol er en klar olie, der kommer ud af blade og stængel og binder sig til huden på kontakt, hvor det forårsager betændelse og derefter blærer. I svære tilfælde, klare væsker der udledes fra åbne blister.

Skyl

Hvis du har været smittet med poison ivy, køre varmt vand over det berørte område så hurtigt som muligt, helst inden for en time. Skrub eller ikke bruge en vaskeklud. Dette vil gøre din hud føler meget kløende, men vandet vil reducere din eksponering for toksin.

Bade

Undlad at bruge boksen måned-forhenværende bagepulver, som er blevet siddende i dit køleskab og mister effektivitet. I stedet købe en kasse friske bagepulver fra supermarkedet eller apotek. Køre et varmt bad og Tilføj en halv til en fuld kop bagepulver til vandet. Lægges i blød i badet for op til en halv time. Små blærer på den irriteret hud kan danne, hvis de ikke allerede har gjort.

Pasta

Efter at komme ud af badet, lave en pasta med tre spsk bagepulver og en spiseskefuld vand og anvende på det berørte område. Det vil tørre hurtigt og efterlader et hvidt pulver rester, så pas på ikke at uheld smitte det af. Bagepulver synes at trække urushiol fra huden; så når det tørrer, bør det lindre smerten.

Vask

Vaske alt. Urushiol olie, ligesom de fleste olie, overholder overflader; så noget, der kan være kommet i kontakt med poison ivy, fra tøjet til en pung eller rygsæk til rattet i din bil (eller hvad du kan have rørt), skal være grundigt skrubbes med varmt vand og sæbe eller du vil fortsætte til reinfect selv i ugevis.

Advarsler

Hvis en stor del af din krop er blevet inficeret af poison ivy, eller du får det i dine øjne, næse eller mund, se en læge straks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com