Kost for galdesten

02/11/2012 by admin

Galdesten er lavet af hærdet kolesterol og andre ting, der er almindeligt forekommende i galdeblæren galden. Når disse materialer samles sammen og begynder at ligne små sten, kaldes de galdesten. Galdesten ofte ikke forårsager nogen sundhedsmæssige problemer og kan være uopdaget i år, men nogle gange de kan. Galdestensanfald kan være yderst smertefuldt, og hvis de forårsager en galdeblære infektion eller betændelse i bugspytkirtlen, liv-truende. Den gode nyhed er, at galdesten kan forebygges eller behandles af ændringer i kost og af naturlige krop afgiftning metoder.

Forebyggelse

I almindelighed, er overvægtige mennesker mere udsatte for at udvikle galdesten end mennesker, der ikke er overvægtige. Derfor er en fedtfattig, lavt kalorieindhold kost en god måde at forhindre, at udvikle galdesten. Der er endnu ikke direkte bevist bindeled mellem indtagelse af fedt og sukker og få galdesten, men ifølge Dr. Howard LeWine fra Harvard Medical School, der er en "sammenslutning" mellem forbrugende simple sukkerarter og lider af galdesten. Mærkeligt, overvægtige mennesker taber sig hurtigt er også større risiko for galdestensanfald.

Undgå angreb

Gode fødevarer for at undgå for at forhindre både danner galdesten og har galdestensanfald er højt fedtindhold fødevarer, såsom smør, olie, fløde, æg, ost, fede kød og fuldfed mejeriprodukter. Prøv at holde din alle fødevarer elementer, som indeholder mindre end 5 procent fedt. Et fedt ikke undgå er omega-3 fedtstoffer, som er sund og nødvendig af din krop, for at det kan fungere korrekt.

En kost med friske, økologiske frugter og grøntsager kan hjælpe afværge yderligere angreb. Ferskvandsfisk, hørfrø og agurker og Agurk juice er også siges at hjælpe med at forhindre angreb såvel lindre smerter som følge af galdesten.

Slippe af galdesten

Hvis du vil forsøge at skylle galdesten helt fra dit system, der en række hjem detox retsmidler sagde til giver dig mulighed at videregive dem gennem kroppen. En måde er Epsom salt kost. Ifølge kvinden Junction, Epsom salt kost er en forholdsvis nem detox plan, der kan være færdig inden for to dage, men det indebærer drikke flere glas af saltvand på bestemte tidspunkter i løbet af dagen og 4 ounce af olivenolie før du går i seng om natten.

Et andet galdesten flush involverer drikke ikke blot olivenolie men citronsaft. Begynder i aften, drikker du 1/4 kop olivenolie jaget med citronsaft, gentage hver 15 minutter, indtil du har indtaget en fuld pint af olie. Hvis smagen er for forfærdeligt, kan du jage olie og citron med ananas juice eller V8.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com