Kost for fibromer

02/16/2012 by admin

Livmoder Fibromer, også kendt som Fibromyomer, muskelknuder i livmoderen og myomas, er godartede vækster i livmoderen, som skyldes overproduktion af en enkelt celle udvikling fra den glatte væv i livmoderen. Der er utallige metoder til behandling, selvom fibromer typisk ikke forårsage alvorlige problemer og kræver ikke mere end et godt øje til at overvåge deres vækst. Efter en bestemt kost, kan nedsætte risikoen for fibromer.

Symptomer og årsager

Når uterine fibromer er symptomatisk, de ofte præsentere med hyppig vandladning, smerter i bækkenet, tilbage eller ben, forstoppelse og en langvarig eller tunge menstruationscyklus. Symptomerne er ofte afhængig af placeringen af fibromer. Hvis de vokse i livmoderen indre hulrum, kaldes de submukøse fobroids, med primære symptomer er kraftig menstruation. Hvis de strækker sig uden for livmoderen, kaldes de subserosal fibromer, med den primære symtom bliver vandladningsproblemer.

Den direkte årsag til fibromer er ukendt, men der er flere teorier om, hvad kan støtte i deres udvikling. Disse omfatter genetiske abnormiteter, kemiske ubalancer og central til forestillingen om en fibroid kost, overdreven produktion af østrogen.

Advarsler

Der er en række måder til behandling af uterine fibromer, herunder medicin, en hysterektomi (fjernelse af livmoderen) og en myoectomy (fjernelse af fibromer). Der er imidlertid en række tilsyneladende effektive alternative behandlinger, såsom urter, stress reduktion og en speciel diæt. Mens disse kan arbejde for nogle mennesker, er den videnskabelige dokumentation for deres effekt næsten ikke-eksisterende. Som sådan, konsultere din læge før du begynder enhver alternativ behandling og at diskutere alle mulige behandlingsmuligheder.

Uterin Fibroid kost

Årsagen til uterus fibromer er relativt ukendt, er effektiviteten af nogen form for særlige kost op til debat. Når under hensyntagen til forskellige mulige årsager, især den rolle østrogen kan spille, visse fødevarer og kosttilskud restriktioner kan tænkes medvirke til at sænke risikoen for dem ramt med uterine fibromer.

En kost rig på fuldkorn er foreslået, da de indeholder Arabinose, der betragtes som en anti-østrogene. Almindelige fødevarer rige på Arabinose omfatter hørfrø, rug og boghvede, blandt andre.

Ud over dette, kan en kost rig på fiber være effektive til at hjælpe med at fjerne store mængder af østrogen fra kroppen. Som sådan, anbefales en kost med højt fiber (mindst 28 gram om dagen), som kan omfatte nødder, frø, frugter og grøntsager og korn. Derimod fødevarer lav i fiber, såsom rødt kød, stegt mad, sukker, koffein og alkohol bør undgås. Disse fødevarer kan forårsage leveren til at arbejde for hårdt på grund af ekstra stress, som kan gøre sine afgifter lider, såsom nedbryde østrogen.

Kvinder, der præsenterer med et overskud af østrogen bør overveje muligheden af at mindske deres forbrug af soja. Isoflavoner i soja som genistein og daidzein kan er stærk østrogen reaktorer og øge, mindske og mægle østrogen niveauer. Som sådan, er en kost højt i soja typisk ikke anbefales i dem med en høj risiko for uterine fibromer på grund af potentialet for øget østrogen niveauer. Soja kosttilskud eller tilføjelse af soja-rige fødevarer kost bør drøftes med lægen, som folk reagerer forskelligt til dem, især i dem med andre østrogen-receptor positiv betingelser.

Kosttilskud

En række kosttilskud kan være nyttigt i forebyggelse og selv behandlingen af uterine fibromer. En af de anbefalede kosttilskud indeholder flavonoider, som deres anti-østrogene egenskaber kan vise sig gavnligt. Diskutere deres brug med din læge, da de kan øge i stedet falde, østrogen niveauer.

Derudover en række urter såsom som så palmetto samt yarrow blomster og C-Vitamin, zink og og E-Vitamin kan alle anses for deres immun-styrke anti-oxidant egenskaber. Hvis uterine fibromer forårsage blødning, kan fødevarer med højt jern hjælpe hvis blødningen forårsager anæmi.

Vægt

En faktor, vist sig for at øge risikoen for uterine fibromer er fedme. Resultatet af en undersøgelse offentliggjort i 1991 spørgsmålet om ernæring foreslog uterine fibromer, der præsentere med symptomer kan være forbundet med fedme.

Dette fik yderligere tiltro i en undersøgelse offentliggjort i 1998 spørgsmålet om epidemiologi, som viste beviser at kvinder med BMI over 30 oplevet en 23 procent større chance for at udvikle uterine fibromer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com