Invaliditetsydelser for at inddrive alkoholikere

01/24/2012 by admin

Invaliditetsydelser for at inddrive alkoholikere

According to Alcohol-Information.com, about 14 million Americans either abuse alcohol or are alcoholics. Alkoholisme påvirker mennesker fysisk og psykisk, og effekten er langvarig. Recovery er en livslang proces.

Alkoholisme deaktiverer?

Alkoholikere har undertiden problemer med at holde job, og de kan fortsat har problemer, selv efter at de stoppe med at drikke. Efter alt, kan ikke de gå på arbejde mens de er på afvænning. Alkoholikere lider undertiden af en række medicinske problemer relateret til drikke, samt, såsom leverskader, hjerteproblemer, sår og vitaminmangel. Disse betingelser kan invaliderende, i det mindste i et stykke tid.

Social sikring

Social Security giver langsigtet invaliditetsydelser for mennesker ude af stand til at arbejde på grund af et handicap. Social sikring mener ikke alkoholisme, handicap og belønner ikke fordele på dette grundlag. Hvis inddrive alkoholikere har andre fysiske eller psykiske handicap, dog kan de kvalificere.

Statslige ydelser

Nogle stater giver invaliditetsydelser, herunder New Jersey, Californien, Rhode Island, Hawaii og New York. De tilgængelige dækning varierer blandt stater.

Kort sigt invalideforsikring

Kort sigt invalideforsikring kan give fordele for at inddrive alkoholikere, der ikke er i stand til at arbejde for en kort tid på grund af deres tilstand. Dækningen varierer blandt politikker.

Andre ressourcer

Andre ressourcer kan være til rådighed til at inddrive alkoholikere gennem den stat, hvor de bor, herunder mad frimærker, Medicaid, kontant hjælp, boliger bistand og nytte bistand. Tilgængeligheden af sådanne ressourcer varierer fra stat til stat.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com