Hvad er en PALS certificering?

05/11/2012 by admin

Hvad er en PALS certificering?

PALS certificering kan være vigtig for alle, der arbejder direkte med børnene i feltet sundhedspleje. PALS program blev oprettet som en fælles indsats mellem American Heart Association (AHA) og den amerikanske Academy of Pediatrics (AAP) til at hjælpe professionelle behandlere i vurdering og behandling af pædiatriske patienter. Programmet var designet til at hjælpe sundhedspersonale strømline behandling og pleje af pædiatriske patienter at sikre udbydere har den særlige uddannelse, der kræves til at beskæftige sig med skader hos børn og spædbørn, der kræver intensivbehandling.

Hvad er PALS?

PALS står for pediatric avancerede livet støtte. Programmet blev udviklet af AHA sammenholdt med AAP at udstyre sundhedspersonale med de grundlæggende færdigheder til effektivt at genkende og reagere på kritiske skader eller tilstande hos børn og spædbørn. PALS kursus er tilgængelig online og som et to-dages klasse på mange hospitaler.

Hvad du vil lære

Deltagelse i programmet PALS lærer beredskab til kritiske sundhedsmæssige forhold. Blandt andet lære studerende i programmet PALS barn CPR, som godt som korrekt defibrillator brug. Denne klasse skræddere specielt oplysninger til effektivt og sikkert hjælpe børn. CPR administration adskiller sig når de udføres på børn, fordi flere kompression bruges derefter, når CPR administreres til voksne. Medicinsk personale, som ikke har særlig erfaring arbejder med små børn og spædbørn kan drage fordel af denne specialiserede træning at lære de forskellige færdigheder, der gælder når du arbejder med yngre patienter.

Hvordan du certificeret?

For at blive certificeret i PALS, skal enkeltpersoner fuldføre kurset PALS. Dette kan gøres online eller ved at deltage i en to-dages klasse, som tilbydes på mange medicinske skoler og hospitaler. Studerende deltage i en række standard scenarier og sorteres på deres evne til at anvende kursusmaterialet til disse situationer. For at overføre og modtage certificering, skal de vise deres anlæg med intensivbehandling procedurer.

Certificering materialer

På korrekt efterbehandling PALS kursus, vil du have dine oplysninger behandles og modtage en certificering kort. Dette kort kontrollerer, at du har afsluttet den nødvendige mængde af timer og har bestået skriftlig afsluttende eksamen. Færdiggørelse tilskud kortindehaveren to år af certificering. Certificerede personer er berettiget til at opgradere din certificering to år efter datoen for klassen endte i første omgang ved at tage et genopfriskningskursus og eksamen.

Der bør få certificeret

PALS certificering er beregnet til professionelle sundhedspleje ansatte. Dette omfatter sygeplejersker, børnelæger, læger og mange andre erhverv, der vedrører forvaltningen af sundhedspleje til børn. Men løbet er åbent for alle, der ønsker at tilmelde dig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com