Årsager til ben og tå kramper

08/10/2012 by admin

Årsager til ben og tå kramper

Oversigt

Tå kramper

Tå kramper kan skyldes iført sko, der ikke passer. Hvis skoene er særligt stramme i området tå, kan du ende op med kramper tæer i slutningen af dagen.Ifølge Crampshelp.com, kan høje hæle også være synderen.Tå kramper opstår ofte efter en fod har været begrænset i et par sko i flere timer. Derudover, hvis du lider af mangel på calcium kan dette forårsage dine tæer og fødder til krampe. Få mere calcium til din kost eller tage et dagligt tilskud.

Fods kramper

Myfootshop.com rapporter fods kramper er opdelt i tre grupper: iskæmisk, metaboliske og bio-mekanisk. Iskæmisk kramper generelt opstår om natten og kaldes natlig intermittens. Dette sker fordi der er utilstrækkelig cirkulation til foden. Claudicatio intermittens kan opstå, efter du har udøvet energisk.

Metaboliske

Metaboliske kramper opstår på grund af mangel på kalium i kroppen, hvilket kan ske, hvis du tager et diuretikum. Natrium indleder muskelsammentrækninger og hvis der er en ubalance i kroppen mellem natrium og kalium, som er både salte, dette kan forårsage kramper.

Bio-mekanik

Dine fødder kan krampe simpelthen fra at gå på dem. Bio-mekanik betyder videnskaben om hvordan kroppen bevæger sig. Hvis du går for meget, eller iført de forkerte sko, kan dette resultere i fods kramper.

Mortons tå

Dr. Dudley J. Morton skrev i sin bog, "Den menneskelige fod," at svage ankler, platfodethed, trætte og overanstrengte fødder, samt spørgsmål i den første metatarsal knogle, kan forårsage dine fødder og tæer til krampe, samt dine ben, som har været belastet på grund af alle de ovenstående spørgsmål.Hvis din anden tå er længere end din storetå kan så du have Mortons tå. Den anden tå formodes ikke for at være længere end storetåen, men mange af os har denne betingelse. Den måde, vi skulle være designet er for den første metatarsal knogle til at være længere, eller så længe den anden metatarsal knogle. Morton forklarer, at den første metatarsal knogle formodes for at bære belastningen eller to gange vægten af den anden metatarsal knogle. Hvis din anden metatarsal knogle er længere end den første metatarsal knogle derefter opfyldes korrekt løfte ikke. Hver gang en person tager et skridt, den anden metatarsal knogle vil opfylde jorden før først, og dette er unormal. Den første metatarsal knogle formodes for at bære vægten af den forreste del af foden, men kan ikke under disse betingelser. Den anden metatarsal skal nu gøre dette job, mens under ideelle omstændigheder ville det kun gør en tredjedel af arbejdet. Dette forårsager urimelige stress på den anden metatarsal knogle, som skaber en kæde af begivenheder, der kan gøre en person ondt alle.

Kramper i benene

Dr. Burton S. Shuler rapporter om, at hans patienter rutinemæssigt klager over natlige kramper samt rastløse ben syndrom (RLS). Shuler forklarer, at natten kramper, der ofte omtales som Charlie heste, er unormal sammentrækninger af benmusklerne. Årsagen til kramper i benene er ikke helt forstået, men de kan være forårsaget af overanstrengelse, en reaktion på medicin, dårligt blodomløb, dehydrering eller en ubalance i elektrolytter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com