Hvordan du kan diagnosticere kort tyktarm

05/19/2012 by admin

Hvordan du kan diagnosticere kort tyktarm

Kort tyktarm er klinisk defineret som en samling af symptomer, herunder diarré, elektrolytforstyrrelser, malabsorption, fejlernæring og steatorrhea på grund af omfattende afkortning af de små tarmene. De voksne små tarme er omkring 20-fod lange. Kort tyktarm bliver en risiko, når denne længde falder til mindre end 6,5 fod uanset årsag. De følgende trin vil vise, hvordan til at identificere symptomer på korte tyktarm.

Instruktioner

• Forventer patienter med korte tyktarm har en historie af flere resektion af små tarme. Crohns sygdom tegner sig for 50 til 60 procent af disse i de Forenede Stater. Andre almindelige årsager omfatter mesenteriallymfeknuderne iskæmi og enteritis på grund af strålebehandling.

• Observere større væsketab gennem fecal spørgsmål i næsten alle tilfælde af korte tyktarm. Reduktion i længden af de små tarmene dybt påvirker dens evne til at opsuget vand og kronisk diarré er en næsten visse konstatering. Steatorrhea kan også være til stede.

• Bede patienten om symptomer forbundet med langvarig diarré. Disse omfatter oftest træthed, sløvhed og vægttab.

• Opdage tegn på fejlernæring som følge af diarré. Enkle protein-kalorie fejlernæring kan forårsage spild af væv og et tab af muskel masse og ødemer i ekstremiteterne. Huden kan også være tør og skællet.

• Check for vitaminmangel. Små tarme manglende evne til at absorbere næringsstoffer kan forårsage en række symptomer er specifikke for hver type af mangel. Tabet af en betydelig del af jejunum kan også forårsage mavesyre til at skade slimhinden i de resterende små tarme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com