Equestrian Panniculitis

05/26/2012 by admin

Equestrian Panniculitis

Panniculitis er en betændelse i lag af fedt lige under huden. Equestrian panniculitis er en let kan forebygges udvalg af denne betingelse findes kun hos kvinder.

Symptomer

Equestrian panniculitis er normalt karakteriseret ved læsioner på det øvre låret, der er koldt at røre. Disse læsioner er ofte symmetriske, har en lilla skær og producere en brændende fornemmelse.

Diagnostiske Tests

Ifølge læger på Hammersmith Hospital er en dyb hudbiopsi, der omfatter nogle af de fedtvæv i regionen af læsioner nyttigt ved diagnosticering af denne betingelse. I de fleste tilfælde, blod og serum biokemi er brugt til at skelne det fra andre typer af panniculitis.

Teori

Til dato har equestrian panniculitis kun fundet i kvinder, der ride regelmæssigt i koldt vejr mens iført tætsiddende uisoleret ridning bukser. Læger mener de stramme bukser, afskære omløb til området, dermed producere læsioner.

Behandling

Mens læsioner af equestrian panniculitis vil langsomt forsvinde med ingen ardannelse, undgås betingelsen nemt ved reduktion af eksponeringen for koldt og iført løstsiddende, isoleret bukser.

Andre former

Symptomerne på equestrian panniculitis efterligne ofte de af andre former for panniculitis; denne form bør dog altid overvejes, hvis patienten rides meget i koldt vejr.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com