Hvordan til at identificere symptomer på RSV

05/27/2012 by admin

RSV står for respiratorisk syncytial virus, en infektion forårsaget af en virus, der påvirker lungerne, hals og næse. Virussen er spredes ved tæt kontakt med andre, som holder hinanden i hænderne, rørende inficerede overflader og at røre en objekt, der en smittet person har for nylig rørt. Bakterier fra virus forbliver i live på overflader overalt fra 30 minutters kørsel til flere timer. Mens RSV opstår hovedsageligt hos børn på det tidspunkt, de fylder tre år gamle, kan spædbørn også blive smittet. Hvis et spædbarn kontrakter tilstand, kan symptomerne være værre, selv alvorlig. Småbørn og små børn ofte inddrive fra milde symptomer, men lære at identificere symptomer på RSV vil lynhurtig forældre og pleje udbydere at søge tidlig behandling.

Instruktioner

• Ur for tegn af hvad ligne forkølelsessymptomer i dit lille barn. Disse tegn kan være en løbende næse eller en let feber, som efterligner en forkølelse eller influenza virus.

• Være opmærksom på hvis dit barn viser ingen interesse i at spise. En mangel på appetit i en voksende barn er ofte en stor indikation, han eller hun ikke føler sig godt, og man som forældre bør være opmærksomme på.

• Lyt til hvordan dit barn ånder. Er han eller hun hvæsen eller hoste en masse? Igen, disse tegn kan efterligne en kold, men som betingelse skrider frem, kan børn viser en stigning i sådanne symptomer.

• Være opmærksom på at dit barn, hvis han eller hun tugging på en øre. Ofte, er ørepine et fælles symptom på RSV. Se også for tegn, dit barn er rastløs, især om natten.

• Være specielt årvågne i opmærksomhed til farven på barnets hud. Med nogle senere tilfælde af RSV, kan huden på et lille barn forekomme næsten blålige.

Tips & advarsler

  • Risikoen for at erhverve RSV øge med et barns eksponering for andre spædbørn eller børn, især i børnehave eller skole-indstillinger. Risikoen for spredning af infektion kan reduceres ved at vaske hænder ofte og dækker munden, når hoste eller nysen.
  • Nogle børn udvikler øre eller endda lungeinfektioner. Hvis du opdager, at dit barn synes syg, ikke tage chancer. Planlægge et besøg med din børnelæge hurtigst muligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com