Sådan Treat Munchausen syndrom

07/30/2012 by admin

Sådan Treat Munchausen syndrom

Munchausen syndrom er en psykisk sygdom, hvor en person enten forfalskninger en sygdomstilstand eller selv fremkalder symptomer, så de kan behandles medicinsk. For eksempel kan en person med Munchausens tage unødvendige medikamenter som forårsager fysiske symptomer. Han kan forvolde skader såsom skære eller brænde sig selv. Andre individer lader som om de har symptomer som smerter eller problemer med vejrtrækningen. Selv om det kan være svært at få er individer med Munchausen syndrom til at indrømme deres problem der behandlinger, som kan hjælpe. Læs videre for at lære at behandle Munchausen syndrom.

Instruktioner

• Lær om risikofaktorer. Årsagen til Munchausen syndrom er ikke kendt, men der synes at være risikofaktorer. Oplever misbrug som barn, er at have haft en langvarig sygdom som barn, at have meget dårlig selvværd og at have en personlighedsforstyrrelse alle risikofaktorer for at udvikle Munchausen's.

• Stedet symptomer. Munchausens kan gå udiagnosticeret i lang tid. Mennesker med denne lidelse kan søge behandling i forskellige hospitaler i flere forskellige byer. Andre symptomer omfatter en person, der har omfattende kendskab til medicinske tilstande, han eller hun kan skubbe til medicinske procedurer og udvikle yderligere symptomer, når test kommer tilbage negativt.

• Behandle medicinske problemer, der var selvforskyldt. Nogle personer bliver faktisk forårsage et medicinsk problem. Alvorlige medicinske tilstande kan undertiden resultere. Fysiske problemer behandles efter behov.

• Gå til psykoterapi. Alle mennesker med Munchausen syndrom vil skulle deltage rådgivning sessioner for at lære at ændre deres måde at tænke. Spørgsmål fra barndommen eller med selvværd vil skal løses. Adfærdsterapi kan være indiceret.

• Tage medicin. Mange mennesker med Munchausen syndrom har også et problem med angst, depression eller en personlighedsforstyrrelse. Medicin såsom antidepressiva kan ordineres for at behandle den ledsagende sindssygdom.

• Følg behandlingsplan. Mennesker med Munchausen syndrom har en høj sats for tilbagefald. Det er vigtigt, en person med denne lidelse deltage alle rådgivning sessioner. Medicin bør tages som foreskrevet. Lang sigt opfølgende behandling er normalt nødvendigt.

• Udvikle og nære relationer. Mennesker med Munchausen syndrom føler ofte noget, der mangler i deres liv. De mangler relationer med andre. Finde underholdende sunde aktiviteter at forfølge. Tilbringe tid sammen med familien og overveje at deltage i en klub, kirke eller borgerlige organisation for at få venner.

Tips & advarsler

  • Vær opmærksom på mennesker med Munchausen syndrom er risiko for at udvikle alvorlige komplikationer fra self-skader. Mennesker med ubehandlet og ukontrolleret Munchausen syndrom kan være nødvendigt at være indlagt på et psykiatrisk hospital midlertidigt.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com