Effektiviteten af phentermin

02/19/2012 by admin

Phentermine er en potent recept vægt tab støtte. Det er typisk ordineres til patienter, der kæmper med overvægt og fedme-relaterede sygdomme. Stoffet mål hypothalamus og justerer sult-receptorer i hjernen. Phentermine er ikke beregnet til at øge vægttab af sig selv. Når det kombineres med et lægeligt overvåget vægt tab regime, kan phentermine hjælpe med appetit undertrykkelse.

Historie

Phentermine skabte overskrifter i 1994 som halvdelen af stof Fen-phen. Stoffet vundet utrolig mainstream anerkendelse som en stærk vægt tab værktøj. I 1997 udkom en artikel i The New England Journal of Medicine citerer Dr. Heidi Connelly af Mayo Clinic. "Vi indberette 24 tilfælde af usædvanlige utætte hjerteklapper sygdomme hos patienter, der tager fenfluramin-phentermin,". Fen-phen blev trukket fra markedet samme år.

Phentermine har været på markedet siden 1959 og har ikke været kendt for at forårsage nogen af de drastiske bivirkninger af sig selv.

Funktioner

Phentermine er en gennemprøvet kost støtte. I et studie af British Medical Journal, mistede patienter at tage phentermine 17 mere pounds over et 36-ugers periode end dem, der fik placebo. Mens stoffet, selv ikke fremskynde metabolismen eller øge vægttab, vil appetit undertrykke effekter af stoffet hjælpe dig med bo på et begrænset kalorieindhold kost. Brugere af narkotika oplever typisk mindre sult og færre cravings.

Fordele

De fleste patienter, der er ordineret phentermin også arbejder tæt sammen med deres læge og mange er på meget lav-kalorie regimer. Scottsdale vægttab i Scottsdale, Arizona foreskriver typisk phentermin til alle patienter, der deltager i deres Optifast plan. Optifast er en 800-kalorie pr. dag flydende kost. Du kan finde det meget vanskeligt at overholde en lav-kalorie regime uden hjælp fra en appetit suppressant.

Overvejelser

Food and Drug Administration har klassificeret phentermin som et skema 4 kontrolleret stof, hvilket betyder, at stoffet anses for at være moderat vanedannende. Patienter rapporterer en følelse af angst eller høj. Hvis du har tendens til at reagere skarpt på koffein eller andre stimulanser kan du have lignende effekter samtidig med at tage phentermine.

Phentermine er ikke en langsigtet løsning. De fleste af dens fordele er oplevet i de første uger, hvorefter de appetit undertrykke virkning er mærkbart formindsket.

Advarsel

Rapporterede bivirkninger på phentermin omfatter angst, mundtørhed, søvnløshed, mavebesvær og irritabilitet. Kontakt din læge hvis du oplever nogen af disse symptomer.

Ekspert indsigt

Richard A. Nelson, MD af National Institute of Health anbefaler et gennemsnitligt vægttab på 1,5 til 2 pounds per uge. Vægttab på denne sats er bedre for langsigtede sundhed og vægt vedligeholdelse. Hvis du tager phentermin, arbejde tæt sammen med din læge for at afgøre, hvor mange kalorier du kan sikkert skære fra din kost.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com