Hvordan at behandle ADHD, eller Tilføj med naturmedicin

07/02/2012 by admin

Hvordan at behandle ADHD, eller Tilføj med naturmedicin

Attention deficit disorder og attention deficit hyperactivity disorder er to lidt forskellige betingelser som personer har svært ved at betale opmærksomhed eller at koncentrere sig om et problem eller opgave. Dem med opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse også vise impulsiv adfærd. Mens der er medicin til behandling både af disse lidelser, er der også mange naturlige retsmidler, der kan bruges til at hjælpe med at behandle nogle af symptomerne.

Fastsætte regler

Som en forælder med et barn, der har ADHD eller Føj, skal du først beslutte, hvilke grænser der skal pålægge dit barns adfærd. Du skal ikke forvente, at dit barn nogensinde vil opføre sig som roligt og stille og roligt som et barn, der ikke har denne lidelse. I stedet angive prioriteter, der definerer adfærd du simpelthen ikke vil acceptere. Lay disse grænser ned som regler for dit barn og gør det klart, at disse grænser, som han eller hun er ikke at gå ud over. Eksempler på disse grænser kan vold mod dig eller andre eller afvisning af at gå i skole. Når barnet overtræder reglerne, bør der være negative konsekvenser. Det er afgørende, at begge forældre konsekvent håndhæve reglerne, da enhver variation i håndhævelse og straf vil blot forvirre barnet.

Belønningssystemer

Ligesom straf har nogle sted i håndtering af funktionsmåden for et barn med ADHD eller Føj, kan du også bruge positiv forstærkning med et belønningssystem. En belønningssystem kan enten være en direkte og umiddelbar belønning for god opførsel eller en belønning, som de kun får at holde fortsætter den gode opførsel. Eksempler på belønninger er muligvis en anerkendelse diagram med stjerner tilføjet for positiv adfærd, ekstra spil eller tv-tid eller at komme til at bo op lidt senere.

Fødevarer for at undgå

Anekdotiske beviser fra forældre og forskellige undersøgelser angiver fødevarer et barn med ADHD eller Føj forbruger kan have en betydelig indvirkning på barnets symptomer og adfærd. Der er en række fødevarer disse børn bør spise mindre af eller undgå helt. Disse fødevarer omfatter kemiske farvestoffer og tilsætningsstoffer, chokolade, mælk, æg, hvede og andre fødevarer, der indeholder salicylater.

Musikterapi

En anden teknik til behandling af ADHD og ADD er at bruge musikterapi i løbet af 3-5 ugers træningssessioner. I denne tilgang, er børn udstyret med hånd og fødder sensorer og hovedtelefoner. De derefter lytte til en metronom, afspilles via hovedtelefonerne mens de udfører en række øvelser og opgaver. Denne tilgang har vist sig for at have en betydelig indvirkning på adfærd, opmærksomhed span og kognition.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com