Hvad er Patanol øjendråber?

07/03/2012 by admin

Kløende røde øjne er et fælles symptom for allergi. Mens ved hjælp af systemisk medicin til behandling af allergier kan bidrage til at mindske øjensymptomer, øjendråber til behandling af allergisk conjunctivitis er ofte mere effektiv; Patanol er et eksempel på en af disse øjendråber.

Indikation

Patanol (olopatadin hydrochlorid) er FDA godkendt til behandling af allergisk conjunctivitis; Øjendråberne anvendes én eller to gange om dagen, som foreskrevet af en læge.

Klasse af medicin

Patanol er et antihistamin, der virker ved at blokere histamin; handlinger blokere histamin stopper kløe, brænding og rødme af allergisk conjunctivitis.

Fordele

Patanol har kun skal tages en gang eller to gange om dagen; Det kan også bruges af kontaktlinsebrugere--kontaktlinse skal placeres 10-15 minutter efter brug af øjendråber.

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med Patanol omfatter hovedpine, afbrænding af øjet efter ansøgning, øjenlåg hævelse eller udenlandsk organ sensation; indberette disse til den ordinerende læge.

Betragtninger: Infektion eller allergisk reaktion

Patanol bør ikke anvendes, hvis der er en infektion i øjet; stop benytter Patanol, hvis der er alvorlige rødme, hævelse, skorpedannelse eller afdræning efter brug af øjendråber.

Betragtninger: graviditet

Advare lægen, hvis graviditeten er planlagt som der er spørgsmål om virkningerne af denne medicin på et foster; fortælle lægen, hvis amning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com