Arbejder med R-410A kølemiddel

06/22/2012 by admin

Arbejder med R-410A kølemiddel

R-410A er et kølemiddel, der er en blanding af to ren kølemidler: 50% difluormethan og 50% pentafluorethan. Det bruges som en erstatning for et ældre ozonnedbrydende kølemiddel kaldet F-22 i nye air-conditioning system design men bruges ved højere tryk end R-22. Brand navne omfatter Honeywells Genetron AZ-20, Carrier Puron eller DuPont Suva. Sikkerhedscertificering er tilgængelig for teknikere, der arbejder med dette kølemiddel, men denne certificering er ikke obligatorisk.

Instruktioner

• Foretage den frivillige sikkerhedscertificering at lære vigtige færdigheder af beskæftiger sig med kølemidlet hvis et kursus er tilgængelig for dig. Disse kurser er tilgængelige fra leverandører som Mainstream Engineering, der giver gratis certificering og andre virksomheder, som kan opkræve af. For teknikere, der har tidligere beskæftiget sig med F-22, vil sikkerhedskursus lære de færdigheder, der kræves for at håndtere de higher-pressure betingelser for R-410A. Certificeringen vil hjælpe dig med at blive en ekspert R-410A tekniker, som kan hjælpe dig med at tiltrække arbejde.

• Undersøge materiale Safety Data Sheet (MSDS) af R-410A før du arbejder med kølemiddel. Sikkerhedsdatablade detaljer sundhedsfarerne ved R-410A, generelle sikker håndteringsprocedurerne og de korrekte procedurer for førstehjælp. Holde muskel-og Skeletbesvær i et let tilgængeligt sted tæt på hvor kølemidlet er gemt og arbejdede med.

• Sætte på alle personlige værnemidler, som dokumenteret i muskel-og Skeletbesvær og produkt vejledningen. Beskyttelsesbriller, arbejdstøj og handsker er et minimum anbefaling.

• Sørg for der er blår i øjnene stationer og sikkerhed gennembløde brusere i rækkevidde i ulykkestilfælde før arbejdet med kølemiddel.

• Gemme kølemiddel korrekt, når det ikke bliver brugt, så detaljeret i vare instruktioner og muskel-og Skeletbesvær. For eksempel skal Honeywells Genetron AZ-20 mærke af R-410A opbevares på et velventileret, cool område lav brandrisiko og direkte sollys.

• Sikre, at det udstyr, du arbejder med er designet specielt til R-410A. Eftermontering R-22 udstyr med denne nyere kølemidlet er ikke mulig på grund af den højere afgangstryk og kølekapacitet.

• Brug kompressorer udviklet specielt til R-410A, som de kan håndtere de højere pres involveret. Derudover bør kun R-410A-godkendt måling enheder anvendes med R-410A. Disse generelt har ca. 15 procent mindre kapacitet end R-22 måling enheder.

• Sikre de kølemiddeltype linjer er passende for R-410A brug. Bedste praksis, ifølge Mainstream Engineering, er at erstatte linjerne helt for at sikre, at svage punkter ikke er stede, der kunne briste fra R-410A pres.

• Undersøge alle andre materialer og udstyr skal anvendes, herunder olier og filtre til at sikre, at de er normeret til R-410A brug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com