Kontaktlinse funktioner

02/06/2012 by admin

Kontaktlinse funktioner

Kontaktlinser er lavet af et blødt plastmateriale, der er buet for at passe komfortabelt på øjeæblet. Disse minut visuelle hjælpemidler har befriet millioner af mennesker fra at skulle bære briller. Recept kontaktlinser er lavet specielt til bæreren. Din øjenlæge eller optometrist bestemmer, om kontaktlinser er en egnet mulighed for dig, og han vil bestemme størrelsen og receptpligtig styrke du har brug for.

Typer

De mest almindeligt slidt kontaktlinser er de daglige slid bløde linser lavet af en blød, fleksibel plast. De er egnet til dem, der har en aktiv livsstil. Stive gas-gennemtrængelige linser eller RGPs, er fremstillet af en hårdere plast, der er kun lidt fleksibel. Disse linser kan rette flere problemer med synet end bløde linser og har en længere levetid. De giver fremragende vision og bruges også til dem, der har brug for en stærkere recept end de blødere linser kan give.

Design

Kontaktlinser er tilgængelige i flere indstillinger, der kan designes specifikt til dine øjne. Du kan have Bifokale eller sfærisk linser til at korrigere langt eller nærsynethed eller endda en kombination af både for dem, der har forskellige bekymringer i hvert øje. Du kan vælge toriske linser, som rette astigmatisme, eller du kan vælge orthokeratology linser, som omformer din hornhinde, mens du sover. Orthokeratolgy processen kan midlertidigt du se klart uden recept linser. Andre mindre almindelige designs er tilgængelige og afhænger af din recept.

Vedligeholdelse

At tage dine kontaktlinser ud om natten og popping dem i den rengøring løsning er den eneste vedligeholdelse de typisk kræver. Hvis du har engangs linser, du blot kaste de brugte par og bruge et par nye. Hvis du bruger briller, kan konstant rengøring af dine briller resultere i små ridser og skrammer, som kan fordreje din vision. Som du vil altid kun røre din kontaktlinse med spidsen af din finger mens isætning eller udskiftning, er dette problem elimineret, også.

Engangs og udseende

Ud over de bløde og hårde sorter, kan du have en række engangs muligheder. For eksempel, du kan bære længere linser natten--nogle i op til syv dage. Ifølge alle om visionen, kan du bære nogle gas-gennemtrængelige linser i op til 30 dage. Udvidet slid kontakter tilbyde yderligere muligheder; Du kan vælge engangs linser eller linser, at du rengør efter din udvidede periode og genbrug. Hvis du altid har ønsket din øjne til at være en anden farve, kan du vælge farvede linser; eller hvis du ønsker at rette en medicinsk øje problem, proteser objektiver kan være en mulighed for dig. Kontaktlinser kan være skræddersyet til at imødekomme dine personlige krav.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com