Naturlægemidler medicin for Bipolar lidelse

09/03/2010 by admin

Naturlægemidler medicin for Bipolar lidelse

Bipolar lidelse er også kendt som manisk depression. Det er forårsaget af kemiske eller hormonelle ubalancer, og er undertiden forveksles med andre typer af depression. Mange, der lider af bipolar lidelse er på udkig efter naturlige behandlingsformer til at behandle denne sygdom. Urter og kosttilskud nedenfor kan hjælpe med at administrere bipolar lidelse og mild depression.

5-HTP

5-HTP er en forkortelse for 5 hydroxytryptophan, en forløber for hormonet seratonin. Seratonin, kendt som "feel good" hormonet, hjælper med at regulere stemninger og sove cyklusser, og hjælper med at balancere andre vigtige hormoner. At tage supplerende 5 anbefales HTP for en række betingelser, herunder angst, irritabilitet, søvnløshed samt depression. 200 - 300 mg om dagen anbefales for antidepressiv effekt.

Lavendel

Lavendel æterisk olie er traditionelt brugt til at behandle spændingshovedpine og fremkalde afslapning. Det er også en effektiv naturlig behandling for generelle moodiness. Dens virkninger er generelt milde, og den kan bruges sammen med andre behandlingsformer. Det kan anvendes i massageolie eller føjes til en værelse diffuser. 100% rene æteriske olier kan tages internt, enten ved at placere en til to dråber direkte på tungen eller tilføje to dråber i vand eller urtete. Vær forsigtig, når at tage æteriske olier internt som store mængder kan være giftige.

St. John's Wort

St. John's Wort er kendt som en naturlig antidepressivum. I en undersøgelse foretaget på Center for komplementær medicin forskning, konkluderede Dr. Klaus Linde og andre forskere, at hypericum ekstrakt (den kemiske komponent i St. John's Wort) var mere effektiv til behandling af svær depression end placebo. St. John's Wort kan interferere med andre antidepressiva, så det er vigtigt ikke at blande medicin. For de bedste resultater, prøv at tage 300 mg, én til tre gange om dagen. Det skal bemærkes, at virkningerne af St. John's Wort ikke er synlige for seks til otte uger. Tager det konsekvent i løbet af denne tid er afgørende.

Omega 3 fedtsyrer

Dem, der har fået diagnosen bipolar lidelse tendens til at have lavere niveauer af essentielle fedtsyrer. Kosttilskud såsom fiskeolie og hørfrø hjælpe levere ekstra fedtsyrer i kosten. Derudover kan bipolare patienter have folinsyre og B12 mangler. Supplere med mindst 6 gram omega-3 og mindst 200 mcg af B12 sammen med en B-kompleks pr dag er anbefalet.

Forholdsregler

Fordi bipolar lidelse kan forårsage alvorlige humørsvingninger og endda selvmordstendenser, spørge altid en læge eller sundhedspleje professionelle før du begynder urter eller andre kosttilskud til behandling af denne sygdom. Aldrig ophøre med at tage receptpligtig medicin uden at konsultere en læge først.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com