Virkningerne af tvungen Risperdal injektioner

08/23/2012 by admin

Virkningerne af tvungen Risperdal injektioner

Risperdal Consta er en langtidsvirkende indsprøjtning form af risperidon, et atypisk antipsykotisk godkendt til brug i skizofreni og bipolar lidelse. Ifølge Janssen Pharmaceuticals, producent, Risperdal injektioner gives hver to uger og giver en langsom, støt frigivelse af medicin, der kan hjælpe med at administrere symptomer som hallucinationer, vrangforestillinger, paranoia og mani.

Virkningerne af tvungen Risperdal injektioner kan inddeles i to kategorier: dem, der skyldes stoffet selv, som svarer til effekten af oral risperidon, og dem med tilknytning til aspekt af kraft. Mange læger støtter brugen af tvungen behandling i psykiatrisk behandling. Men Judi Chamberlin af nationale myndiggørelse Center, i en debat med E. Fuller Torrey, pegede på muligheden for traumer, fremmedgørelse fra mental health system og en cyklus af stadig mere indgribende foranstaltninger, der kan true borgerlige rettigheder.

Symptom Relief

Ifølge National Association på psykisk sygdom, kan risperidon være effektiv for skizofrenis positive symptomer, såsom stemmer og usædvanlige tanker, og negative symptomer, som isolation og tilbagetrækning. Janssen Pharmaceuticals, sagde en 2009 pressemeddelelse, at Risperdal Consta "konsekvent og betydeligt forbedret kliniske og funktionelle resultater for patienter med skizofreni." Risperdal hjælper ikke alle, dog, og producenten er blevet beskyldt for at manipulere data for at overdrive lægemiddels effektivitet.

Vægtøgning

Risperidon og andre Atypiske antipsykotika er tilbøjelige til at forårsage hurtig og svær vægtøgning. Torrey skriver i "Overlevende skizofreni", at effektiviteten og vægtøgning kan knyttes, således at patienter "kan have et valg mellem at være fedt og nonpsychotic eller tynd og psykotiske."

Forhøjede prolaktin

Som ældre narkotika for skizofreni hæver risperidon hormonet prolaktin. Forhøjede prolaktinniveauet kan forårsage brysterne til at producere mælk, øge bryststørrelse hos mænd og medføre ophør af menstruation i kvinder. Efter Torrey, men værdsætter nogle kvinder den reducerede muligheden for uønsket graviditet.

Ekstrapyramidale bivirkninger

Blandt andre potentielle skadevirkninger, kan risperidon være mere tilbøjelige end andre Atypiske antipsykotika til at forårsage ekstrapyramidale symptomer, herunder rastløshed, rystelser og muskelstivhed.

Traumer

Tvunget Risperdal injektioner kan anvendes på hospitalet eller i Fællesskabet ved ufrivillig Ambulant engagement. På hospitalet, er ufrivillig injektioner ofte administreres mens patienten er immobiliseret af begrænsninger, som kan være skræmmende og traumatisk. Genstand for ufrivillig medicin er varmt debatteret. Ifølge den Treatment Advocacy Center, kan langsigtede virkninger af tvungen behandling være positiv. Men en undersøgelse af Hans Joachim Salize og Harald Dressing i September 2005 spørgsmålet om "Aktuelle udtalelse i psykiatri" gennemgået litteraturen om tvungen behandling og fandt det sparsomme, konklusioner, som varierede efter forfatternes synspunkter. Chamberlin kaldte det en fornægtelse af de borgerlige frihedsrettigheder og sagde, at patienter, der har været tvunget er mindre tilbøjelige til at søge frivillige behandling i fremtiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com