Kost for en sund hud

08/26/2010 by admin

At opnå en sund glød til huden er så meget om din kost som din hudpleje rutine. En kost for en sund hud indebærer ikke en streng og detaljeret menu. Du skal blot tilføje fødevarer, der er godt for din hud til dit normale måltider.

Vand

Undersøgelser viser, at drikke otte glas vand om dagen er ikke så vigtigt som du måske har tænkt. Men ændre din kost for en sund hud involverer masser af hydrering. Uanset om 64 ounces en dag er afgørende for sundhed, er det afgørende for god hud.

Antioxidanter

Enhver kost for en sund hud bør omfatte en sund dosis af antioxidanter. De bekæmpe skaderne på din hud hver dag af frie radikaler, sollys og forurenende stoffer. De hjælpe med at bekæmpe rynker, også. Tilføje antioxidanter er så simpelt som omrøring blåbær i din yoghurt, ved hjælp af søde kartofler i stedet for hvide kartofler og tilføje tomater til din sandwich.

Mere potente antioxidanter

Antioxidant EGCG er ekstremt kraftfuld. Det hjælper også med at forhindre hudkræft. Virkelig, den eneste måde at få dette i din kost er ved at drikke te, helst grøn te. Hvis ikke du er en kaffe elsker, vil en god grøn te supplement gøre.

C-vitamin

C-vitamin er vigtigt for en sund hud også. Din kost for en sund hud bør indeholde masser af frugt, som din krop ikke kan gemme meget C-vitamin og skal have niveauer konstant genopfyldes. Blot Spis mere citrusfrugter som appelsiner og grapefrugter op din C-vitamin indtag.

Vitamin A

Vitamin A er at være i enhver kost for en sund hud, fordi det styrer den normale aktivitet af celler. Lægge op på grønne bladgrøntsager som spinat og broccoli til at øge dit a-vitamin indtag. Endda tilføje et par spinatblade til din sandwich vil hjælpe.

Omega-3 fedtsyrer

Endelig, omega-3 fedtsyrer er vigtige for din generelle sundhed, ikke bare din hud. Men fordi de fight virkningerne af aldring, din kost for en sund hud skal medtage dem. Nogle omega-3-rige fødevarer omfatter laks, ørred og tun. Hvis du ikke er fan af fisk, er der mange fiskeolie kosttilskud tilgængelige.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com