Menuen Plan for middelhavskosten

04/18/2012 by admin

Middelhavskosten består af et stort forbrug af frugt, grøntsager og fuldkorn. Fisk, fjerkræ, mejeriprodukter, vin og olivenolie bør indtages i moderate mængder. Planlægge måltider på forhånd for at sikre korrekt ernæring og korrekte kalorieindtag. Du vil være henrykkede ved dette kost lækre opskrifter og hjerte-sunde måltider.

Morgenmad

Morgenmad, er som indvarslet af mødre overalt, virkelig det vigtigste måltid på dagen. Af unddrager sig tid og kræfter til at gøre morgenmad, du røve din krop af væsentlige brændstoffer, bremse dit stofskifte, og udsætter dig selv for midt på eftermiddagen binges. Købe en almindelig yoghurt efter eget valg. Opskåret frugt og begynde at lag yoghurt og frugt i en skål. Drys top med fedtfattigt granola. Resultatet er en sund morgenmad, der føles mere som en dessert. Andre morgenmad forslag omfatter æggehvide omeletter, naturlige jordnøddesmør på fuldkorn toast og honningmelon med en klat af ricottaost.

Frokost og Snacks

Ved at holde dit blodsukker svingende og metabolisme fra bremse, er dieters i stand til at tabe sig og nyde to snacks mellem måltider om dagen. Middelhavet kost er praktisk til nogens tempofyldt livsstil. Tasker af nødder, frugt, vegetabilsk skiver og hummus kan transporteres med dig for at arbejde eller at passe ind i en lille madkasse. Optimal gange at spise disse snacks er to til tre timer efter dit sidste måltid. Mange, der har tendens til at springe frokost spise for meget på middag, hvilket er grunden til, at indarbejde en god kilde til protein og fylder fiber ved frokosttid er vigtigt. Muligt frokost muligheder omfatter gøre en taco salad med din foretrukne type bønner på en bund af salat og krydret med et strejf af salsa-- eller salater med en lang række grøntsager, tun, olivenolie og fetaost. For dem på farten er en sandwich med hele korn brød, hummus, grøntsager og et stænk af dressing let at lave og tage med dig. Hvis et hus fuld af snacks er for fristende at henkastet gnaske hele dagen og derefter gemme små portioner nødder i din bil. På den måde du har din snack ikke og fristet til at spise for meget når dine derhjemme.

Middag

Middag er gjort endnu mere speciel på Middelhavet kost, som går ind for et glas rødvin med dit måltid. Det er afgørende for at forberede din middag før drikke et glas. Kost gå nemt af i svinget efter alkohol; Derfor har alt gjort før du forkæle dig selv. For dem, der ikke drikker, har druesaft nogle af de antioxidanter findes i vin. Aftensmad ideer består af fuldkorns pasta serveret med grøntsager, vegetabilsk fajitas med fuldkorns tortillas, hummus med feta på hvede pitas, små kyllingebryst med oliven tapenade eller grillet tun Kebab på ris. Være sikker på denne kost for at planlægge for fremtiden og ikke får kørt fast. Kostvaner mislykkes, fordi dieters enten keder sig eller falde i fristelse. Hvis du spiser off din kost giver dig selv en pause og komme tilbage på den næste dag. Husk, at middelhavskosten ikke blot er godt for at tabe sig, men det vil hjælpe din hearth, huden og sindet sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com