Finansiel bistand tilskud til medicinske regninger

08/23/2010 by admin

Finansiel bistand tilskud til medicinske regninger

Hvis du eller en elsket man har en alvorlig sygdom, kan du finde det svært at betale alle de ledsagende medicinske regninger. Du kan kvalificere dig til finansiel bistand tilskud, der kan dække nogle af udgifterne, dog. Du kan også anvende for mere end ét tilskud hvis du opfylder kriterierne for dem. Du skal muligvis give oplysninger om din indkomst og enhver sygesikring politikker du holder, når du anvender samt oplysninger om din helbredstilstand.

Amerikanske nyre fond

Den amerikanske nyre Fonden tilbyder tilskud for personer med nyresygdom. Tilskuddene kan anvendes til at betale for sundhed forsikringspræmier og andre behandling-relaterede udgifter ikke er dækket af sygesikringen. Du kan downloade et program for bistand online.

Brenda Mehling Cancer fonden

Brenda Mehling Cancer Fonden tilbyder tilskud for dem i alderen 18-40 lider af kræft. Fondens hjemmeside hedder det, at folk generelt modtager omkring $600 og at de kan bruge tilskuddene til betaling af hjem sundhedstjenester og sundheds-forsikring co-betaler eller selvrisikoen. Fonden skulle desværre midlertidigt suspendere sine grant program på grund af manglende midler, men de hjemmeside rapporter programmet forventes at genoptage i maj 2011.

Kelly Anne Dolan Memorial Fund

Kelly Anne Dolan Memorial Fund giver tilskud til pårørende til kritisk syge børn. Familier kan bruge pengene til at betale for sygeforsikring co-betaler, medicinsk udstyr ikke er omfattet af sygesikring politikker, lægeligt nødvendige kosttilskud og fødevarer og særligt udstyr behov, såsom kørestole, for børn med handicap. Familier kan også bruge bevilge penge fra fonden til ikke-medicinske behov som boliger og transport.

United Healthcare Børnefond

United Healthcare børnene Fonden tilbyder stipendier til alvorligt syge børn. Familier kan bruge pengene til at betale for Fysioterapi, taleundervisning, kørestole, høreapparater og andre medicinske tjenesteydelser og forsyninger. Du kan ansøge om tilskud online. Fondens hjemmeside siger, det kan tage en til tre måneder efter et svar så anvendelse, så snart du indser du har brug for hjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com