Fordele af rugemor

03/18/2012 by admin

Fordele af rugemor

Når infertilitet eller manglende evne til at blive gravid med naturlige eller kunstige midler forhindrer et par i et barn, er surrogacy en mulighed, de kan forfølge for at gøre dette ønske gå i opfyldelse.

Typer af Surrogacy

Først og fremmest surrogacy processen faktisk indebærer en af to metoder: traditionelle Surrogacy og svangerskabsuge Surrogacy. Svangerskabsuge surrogacy behandler rugemor som mere af en transportør for det befrugtede æg, hun er i det væsentlige en rugemaskine, brugt til at udvikle det inseminated æg, som allerede er blevet befrugtet. I denne metode, vil påtænkte forældre bruger æg af mor og sæd fra Faderen. I tilfælde, hvor den påtænkte mor er ufrugtbar, ikke har fungerende æggestokke eller besidder en genetisk arvelig sygdom, par kan vælge at bruge en donor æg og gøde det med Faderens sperm, før det er insemineret i surrogat.Den traditionelle surrogacy kræver rugemor til at bruge sine egne æg, der befrugtes derefter med sædprøve tilsigtede Faderens under ægløsning.I begge tilfælde skal rugemor underkastes en kunstig befrugtning procedure. For en traditionel surrogacy gennemgår Flyselskabet en IUI eller intrauterin insemination procedure, mens i en svangerskabsuge surrogacy processen er kendt som i vitro fertilisering eller IVF.

Succesrate

Naturlige fordel af at udnytte en rugemor er succesraten forbundet med befrugtning proces. De ofte søger hjælp fra en surrogatmor surrogat, er kvinder, der har oplevet problemer med at undfange på grund af nogle komplikation. Surrogacy giver de påtænkte forældre en mere succesfuld rute til at blive "gravid." Ifølge 2009 statistik offentliggjort af Surrogacy911.com, er den gennemsnitlige succesrate for en live fødselstallet i en svangerskabsuge surrogacy mellem 20 og 30 procent pr. cyklus, mens live fødselstallet for en traditionel surrogacy er mellem 5 og 15 procent pr. cyklus.

Sundhedsmæssige fordele

For dem, som mødre, der vælger en traditionelle surrogacy på grund af en arvelig genetisk sygdom de bærer, giver surrogacy parret en mulighed for at få en delvis biologiske og sundere børn. De sundhedsmæssige fordele kan også være fordelagtigt at en påtænkt mor, som har medicinske problemer såsom diabetes eller nyre sygdom, hvor en fuld sigt graviditet kan være livstruende for hende og det ufødte barn.

Biologisk Yours

For mange par ønsker de blot at have et barn, der er biologisk relateret til en af dem eller begge. Når de har opbrugt alle frugtbarhed midler, og foretrækker ikke at overveje at vedtage, forbliver surrogacy som en af de sidste muligheder for at gøre dette ønske om en mulighed. Også, at parret beslutter at forfølge surrogacy for en anden eller tredje gang, dette giver dem mulighed for at få børn, der ville være biologisk relateret til dem så godt som deres søskende.

Deltagelse i graviditeten

En anden fordel ved surrogacy er niveauet af engagement, at de påtænkte forældre kan have under graviditeten og fødslen af deres barn. Den nøjagtige graden af involvering er en følsom faktor af graviditeten, der bør drøftes med den påtænkte surrogat før påbegyndelse at saedoverfoering processen. Samlet, i modsætning til typen relation er tilladt i en lukket adoption, forældrene kan normalt etablere en visitation tidsplan, og deltage i prænatal aftaler med deres surrogat. Denne type relation giver alle involverede parter til at nyde rejsen mod forældreskab - sammen.

Statslige love

At gøre beslutningen om at forfølge denne indstilling er vanskelig, og skal behandles forsigtigt. Mens der er mange fordele ved denne praksis, kan der være mange restriktioner så godt. Det første skridt du skal tage er at forske din respektive statslige love vedrørende surrogater. De fleste stater har specifikke love om eller ej praksis af surrogacy er endda tilladt, foruden hvorvidt surrogate kan kompenseres, eller ej. Særlig stater, såsom New York, North Dakota og Texas, forbyder selv surrogacy for alle ugifte par.Hvis love i din tilstand er uklart eller ikke oplyst anbefales det at du rådføre sig med en advokat inden du fortsætter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com