Hvordan til at bære Makeup til dit bryllup

08/05/2010 by admin

Hvordan til at bære Makeup til dit bryllup

Præsentere din mest smuk ansigt på din bryllupsdag ved at følge disse grundlæggende tips.

Instruktioner

Hvordan til at bære Makeup på din bryllupsdag

• Start med ren hud. Tage en blid, pH-balanceret sæbe og vask dit ansigt, hals og bryst. Følg med en lige så blide toner. Når dit ansigt har tørret, vil en hurtig stænk af koldt vand forsegle porerne i dit ansigt og bringe en haste af farve til dine kinder. Dup dem tørre og derefter tilføje en lys lag af fugtighedscreme. Vælge en formuleret specielt til ansigtet, for de er lysere og mindre fedtet så dem du bruger på din krop. En almindelig fejl mange laver er at forsøge at sætte deres makeup på inden for fem minutter af anvende fugtighedscreme. Lad dit ansigt hvile i 15 til 20 minutter efter din udrensning rutine.

• Hvis dit ansigt begynder at bryde ud, bevare roen og undgå at ridse eller tryk på området. Dette kun gør tingene værre og kan starte en infektion. Forsigtigt anvende en isterning til området for at afkøle huden, så Anvend din toner og/eller en dab af astringerende. Det er godt at have ved hånden en tube cover-up makeup. Vælg en nuance lysere end din hudfarve. Klappe nogle på med en blød børste og blande kanterne ud på din hud. Derefter forlade området alene.

• Når du anvender resten af din makeup, Husk at holde din base makeup firma. Vælg en foundation farve, der matcher din hud tone og anvende det jævnt over dit ansigt, blande det ind i din templer, hårgrænse, øreflipperne, og afhængig af nedskæring på din kjole, ned din hals og din kavalergang. Mens den mineralske makeup er populære i dag og fungerer godt, er en flydende foundation stadig dit bedste valg for lang levetid og total dækning. Følg din foundation med et let lag af en neutral eller tone-on-tone pulver.

• Tilføj derefter din rødme til dine kinder, fejer bagud og lidt op mod toppen af dine ører. Tilføje en let afstøvning af blush over din templer, broen på næsen og Hagen for at solbeskinnede look. Du kan endda fremhæve dit bryst ved hjælp af din rødme. En lille advarsel: Blush er lavet til at synke ned i din hud. Ikke holde genanvende det eller du vil ende med at se clownish i stedet for rosenrødt.

• Forbedre dine øjne ved at anvende et lag af pulver eller flydende eye primer. Mens du er at lade det sæt, krølle dine øjenvipper og derefter anvende en frakke af mascara. For at undgå sammenklumpning, skal du bruge en øjenvipper kam på dine vipper. En mangeårig favorit trick er let dyppe penslen i talcum pulver og derefter kam dine vipper. Tilføje en anden frakke af mascara. Hvis du føler, du skal bruge falske øjenvipper, er det bedre og mere naturligt at investere i tilføjer individuelle vipper i stedet for at bruge et komplet sæt.

• For en færdig kig, bruge en eyeliner blyant startende fra midten af piskesnert linje og flytter ud. Glemme de dramatiske flydende eyeliner, og forsigtigt skubbe farven i bunden af dine øjenvipper, som du anvender. Følg med en stor neutral grundfarve på din låg og en skinnende (ikke glitrende) farve under din pande. Finish af sprøjtning en pande børste med hårspray og kører det på tværs af dine bryn for et ophold sætte look.

• Afslut din makeup rutine ved at tilføje læbe farve. Du kan undgå blødning ved hjælp af et tyndt lag af foundation på læberne, lade det tørre og tilføje læbestift i en blød nuance. Smide lip liner og husk at duppes dine læber til at blande og forsegle farven.

Tips & advarsler

  • Når du er færdig med at smide din læbestift og måske en mørk skygge (for en aften modtagelse) i dit bryllup dag makeup taske. Tilføje en læbe pensel, en lille kompakt af pulver eller blush, rispapir til at skamplet dit ansigt, dine concealer fløde, din favorit duft, nogle ånde møntanstalter og bomuld bolde eller svaberprøver.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com