Sænkning triglycerider naturligt

08/27/2012 by admin

Tabe nogle vægt

Triglycerider dybest set fritflydende fedtstoffer, der findes i dit blod. Når du er overvægtige eller fede, har dine triglyceridniveauer en tendens til at være højere. Reducere dit daglige kalorieindtag for at fremme vægttab og sænke din triglycerider.

Holde sukker i skak

Spise en kost, der er højt indhold af sukker er direkte relateret til høje triglyceridniveauer. Dette er resultatet af insulin niveauer bliver forhøjet, hvilket kan øge triglyceridniveauer. Undgå fødevarer, der er stærkt forarbejdede og raffinerede. Nogle eksempler på disse fødevarer er produkter med hvidt mel. Også begrænse indtag af sukkerholdige, højt kalorieindhold drikkevarer som sodavand.

Skære kolesterol

Forhøjet kolesteroltal gå hånd i hånd med forhøjet triglyceridniveauer. Ifølge Mayo Clinic, bør du få højst 300 mg kolesterol om dagen. Der er nogle fødevarer, der er naturligt højt kolesterol og de bør undgås. Nogle eksempler på disse er rødt kød, æg og hele fedt mejeriprodukter.

Transfedtsyrer

Oftentimes, få olier opvarmet til et højdepunkt, hvor brint er tvunget ind i dem. Dette gør dem hylde stabil og det ændrer også fedtsyre-sammensætningen af olierne. Slutresultatet er transfedtsyrer. Fødevarer, der er dybt stegt og fundet i kommercielle bages butikker er højt indhold af transfedtsyrer. Undgå cookies, kager, kiks og fødevarer, der har været stegt i olie. Rådføre sig med ingrediens etiketter Når du køber produkter og sikre de er fri for hærdet eller delvist hydrogenerede olier.

Motion

Motion kan hjælpe med at reducere triglyceridniveauer, og som en ekstra bonus, kan det medvirke til at reducere kolesterol samt. Målet for 30 minutters motion på de fleste, hvis ikke alle dage i ugen. Nogle eksempler er gå, jogging, styrketræning, cykling, svømning eller trappe træde. Hvis tid er et problem, derefter bryde dine træningspas op i intervaller. Gøre 10 minutters motion tidligere, så 10 minutter på frokost og 10 minutter igen når du kommer hjem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com