Passionsblomst og trækninger middel

12/29/2010 by admin

Trækninger er ofte forårsaget af stress, angst og nervøsitet. Mens passionflower retsmidler anvendes til behandling af disse betingelser og den resulterende trækninger er generelt betragtes som sikre; Det er vigtigt at du behandle den underliggende årsag til din trækninger. Skåret ud koffein og øge niveauet af motion og resten til at hjælpe behandle forhold, der bidrager til trækninger. Hvis du fortsætter med at blive generet med trækninger, konsultere din læge for konventionelle behandlingsmuligheder. Ligeledes, konsultere din læge før du tager naturlægemidler kosttilskud.

Indstillinger

Passionflower er et populært middel i Europa anvendes til behandling af angst. Passionflower har beroligende og antispasmodic virkninger, ifølge Anne Cowper, en medicinsk herbalist, og hjælper ved afslappende muskelkramper, og spænding, beroligende nerver og lindre smerter. Cowper angiver også, at passionflower kan bruges til behandling af helvedesild, iskias, neuralgi, Parkinsons sygdom og kolik, sammen med stress relaterede trækninger. Det er tilgængelige i te form såvel som tinktur form efter Cowper. De fleste tinkturer er alkohol-baseret, så det er en god idé at udvande dem med vand for at gøre det lettere for din mave ifølge Anne Cowper en medicinsk herbalist i bogen, "Lægerne Book of Herbal hjem retsmidler." Tage 40 dråber af tinktur i otte ounces vand før eller med måltider. Alternativt, drikke en kop passionflower te tre gange dagligt til lindring. Sætte en teskefuld tørret passionflowers i en kop, hæld i 8 ounces kogende vand, cover og stejle 10 minutter. Stamme og drikke. Passionflower er sikkert at tage regelmæssigt, men er bedst træffes som en medicinsk te i tider med stress og ikke som en dagligdags te.

Passionflower fungerer også godt, når kombineret med andre urter i tinktur form. Connie Catellani, MD, medicinsk direktør for Miro Center for Integrativ medicin i Evanston, Illinois, anbefaler en kombination tinktur form. Catellani, at Baldrian, passionflower og kalot er især nyttige, når de kombineres for at behandle stress, angst og den ofte deraf følgende trækninger som findes i bog, "Den komplette Guide til Home naturlægemidler". Dette er en fælles urte kombination, der kan findes i mange naturlige helsekost butikker. Kalot sammen med baldrian både har beroligende kvaliteter og bidrage til at øge virkningerne af passionflower, ifølge Anne McIntyre medlem af Storbritanniens National Institute for Medical helsekosteksperter og medejer af midsommer sommerhus klinikken i Oxfordshire, England, og som nævnt i bogen, "The komplet bog af Home naturlægemidler". Vær omhyggelig med at udvande dette middel ifølge pakke retninger. Den anbefalede dosis er to pipetter af blandet tinktur i en halv kop vand tre gange om dagen.

Konsultere din læge før du tilføjer nogen urtekosttilskud til jeres behandlingsprogram. Hvis du stadig oplever symptomer på trækninger, stress, angst eller nervøsitet, konsultere din læge for andre behandlingsmuligheder. Tag ikke passionflower med en MAO-hæmmer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com