Fysisk terapi for Arthritis, lænde Facet

02/25/2014 by admin

Lumbal facet arthritis kan være årsag til betydelige smerter i lænden. Når brusk mellem diske bliver slidt væk eller spinal-diske får slået af sporet, kan lænde facet arthritis være resultatet. Din læge vil sandsynligvis ordinere non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler for at holde på et minimum, hævelse og smerte. Han vil bede dig om at gøre styrkelse og aerob øvelser for at forbedre lavere tilbage funktion.

Motion Band strækning

Brug en øvelse bandet til at øge styrke og fleksibilitet i nederste del af ryggen. Trin på en øvelse band med din højre fod og sætte anden enden i din højre hånd. Tage din højre hånd, og træk det lige overhead. Returnere din højre hånd til en position i nærheden af din højre hofte. Gøre det 12 gange, tage en 30-sekunders pause og Gentag sæt. Gøre den samme øvelse med din venstre fod og venstre ben.

Ben forlængelse

Få på gulvet på alle fours. Sat de fleste af din vægt på dine arme. Udvide din venstre ben bag dig, så det er endda med ryggen. Udvide dine tæer. Returnere venstre benet til udgangspositionen. Gøre det 12 gange, tage en 30-sekunders pause og Gentag sæt. Gøre den samme øvelse med dit højre ben. Du vil føle et pres i lænde område, men du skal ikke føle smerte.

Fremad Roll på træningsbold

Ligge på maven på træningsbold. Dine arme bør være på den side af bolden. Rulle ned bolden så bare brystet og skuldrene er over midten af bolden. Rulle tilbage op til udgangspositionen. Gøre det 12 gange, tage en 30-sekunders pause og Gentag sæt. Dette er en ikke-stressende øvelse, der vil give dig øget fleksibilitet i lænden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com