Hvordan man vælger højre Addiction Behandling Center

01/19/2011 by admin

At vælge en afhængighed behandlingscenter kan være overvældende. Men det er en af de vigtigste beslutninger, en person nogensinde vil gøre. Der findes så mange forskellige typer af programmer. Dette kan gøre det vanskeligt for en person, der ved hvor man skal få kvalitetsbehandling for en afhængighed. Det er derfor meget vigtigt at vide hvad man skal kigge efter, og hvilke spørgsmål for at spørge om de programmer, personale, omkostninger og legitimationsoplysninger.

Instruktioner

• Kigge efter et sted, der tilbyder en bred vifte af programmer. Dette vil bidrage til at behandlingscenter kan imødekomme individuelle behov af den person, som søger behandling. Det bør have programmer som beboelse, indlæggelse, ambulant og kortvarige ophold.

• Finde ud af hvad programmet koster. Prisen for behandling kan variere afhængigt af programmet. Spørg indtag rådgiver, hvilke tjenester er inkluderet i gebyret og hvad yderligere gebyrer kan tilføjes som et gebyr for service program. Find ud af, hvilke tjenester din forsikring dækker.

• Finde ud af, hvis programmet er medicinsk baseret. Afhængighed behandling centre, der tilbyder onsite lægebehandling vil har en 24 timers stab af læger og sygeplejersker. De vil overvåge patienten gennem udbetalingsprocessen og de kan foretage de nødvendige tilpasninger til patientens behandling. Det er vigtigt at vælge et program, der har akkreditering af den blandede Kommission på akkreditering af sundhedsvæsenet organisationer (JCAHO). Denne akkreditering tilbyder sikkerhed for at programmet opfylder de nationale retningslinjer for kvalitet lægehjælp.

• Kig efter et program, der omfatter familier i behandlingsprocessen. Afhængighed er et problem, der påvirker hele familien. Spørg hvis familieterapi er inkluderet i programmet.

• Spørg Hvis centret tilbyder fortsatte pleje. Inddrivelse fra afhængighed er en langvarig proces. Det er derfor vigtigt at vælge en afhængighed behandlingscenter, der har en opfølgende program til at overvåge patientens opsving.

Tips & advarsler

  • Stationær behandling og residential behandling er ikke det samme. Indlæggelse programmer tilbydes af autoriseret hospitalerne. Residential behandling tilbyder mindre standardiseret medicinsk behandling.
  • Konsekvenserne af ikke søger behandling for en afhængighed kan langt opvejer de økonomiske udgifter til behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com